Přejít na obsah

Bla, bla….


Artigas

Doporučené příspěvky

Tygříku, klidně pij dál, vyhlásil jsem stop stav na hruškovou, aby zbylo něco pro tebe. Učitele jsem měl vždy moc a moc rád………

Abych nespamoval na Artigasově hlavním vlákně, dávám odpověď sem:

Artigasi, jsem rád, že aspoň Ty máš učitele rád. Já jsem ale horší než učitel, jsem totiž ... :kol-29: Děkuji, že na mě myslíš s tou hruškovou. Včera jsem měl jen jednoho panáka. :D

Tygříku, vezmu pár hrušek na Novou Senínku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji Artigasi, vážím si toho. A také děkuji Hekimu, že mi pro radost dělá na jiném vlákně hrubky. Jste opravdoví kamarádi. :kol-47:

Dnes jsem byl s Hindatorem na čaji. Prima pokec. Toho čaje bylo více. Neboj Artigasi, nakonec jsem to zvládl. kol108

Pak byl u sestřenky a dořesil s ní konečnou podobu samolepek.

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Heki, mě zdál se hrozný sen. 28.1.2012 na Ramzové bylo jen bláto a mech. Tulák po chvilce řádění na lesní cestě nebyl k poznání, Heki, ty ses mi smál a Tygr si pobrukoval: Tulák špinavý jak čuně je o Artigase infarkt pokouší se…Heki, jestli tam nebude sníh a já budu auto mít špinavé a Ty s Tygrem se mi budete smát, tak přestanu být Váš kamarád. Docela vážně uvažuji, že navštívím Goga, jestli nemá nějaký odbahňovač!

Editováno: , autor: Artigas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmmm, jak to tak čtu, nevím, nevím, jak Tygřík bude souhlasit s použitím hruškové na čištění, jelikož jí je málo a další hrušky budu pálit až koncem února, ale pokud bude stačit jablíčko, tak pálím asi desátého a v předtuše věcí příštích jsem včera naložil další sud a zítra udělám ještě jeden.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak říká Heki, chlapci a děvčata :D Ta parta na vlákně zkušenosti z provozu 1,2 TSI je akorát tak na mašli. Ježíšek už sice byl, ale co kdybychom jim poslali stromeček a prádelní šňůru? Ještě, že my máme to tekuté ovoce. A poslední víkend v lednu teambuilding. lol

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi, já mám strach, že nás Heki nedostane všechny ze závějí včas. Šéf mi dnes vyhazovem pohrozil, pokud se do týdne nevrátím a jak prý mě zná, přírodou se budu kochat, všechny závěje vymetat. Hned z práce jsem do jednoho supermarketu pospíchal a na sněhové řetězy se díval.

Tygříku, Viste, jak to vidíte, berete řetězy?

Mike, kvasu mám nyní asi 400l a ve sklepě stále několik metráků jablek které asi nestihneme sníst, takže půjdou do sudu také.

Tygříku, v pátek pálím a v návaznosti na předešlé řádky, na obavy, které mám, beru o něco ovoce více, než bylo mým původním záměrem.. Lidi, já mám strach, že nás Heki nedostane všechny ze závějí včas.

Editace:

Tygříku, než jsem napsal příspěvek, napsal jsi ty svůj.

Editováno: , autor: Artigas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, já si beru v pátek dovolenou, takže budu tam s Vámi. Pojedu k rodině už ve čtvrtek takže můžu hodit večer info o stavu sněhu na fórum. Popř. můžu se podívat k chatce jak to tam vypadá. Kdyby něco budu připraven Vás tahat ze závějí. :kol-47: Horské podmínky mi nejsou cizí, bydlel jsem tam několik let. Řetězy neberte, přes kopce to bude protáhlé, je tam hodně provoz. Vemte jen skládací lopatu a trochu štěrku nebo písek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...