Přejít na obsah

Bla, bla….


Artigas

Doporučené příspěvky

Já bych Tygříkovi samozřejmě taky rád popřál vše nejlepší, jen se obávám, že si z nás a Tygříka dělá Artigas apríla. Ale já to tedy risknu (ať má třeba Artigas taky trochu radost) - Přeji Ti Tygříku vše nejlepší, pevné zdraví a spoustu krásných chvil s Tvým hnědým tygrem!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji, děkuji moc. Artigas z nikoho si netropí apríla, sms jeho ranní, radost mi dělá a bylo to příjemné probuzení. :worthy Chlapci a dívky, co jste mě poznali i Ti, co na foru přečetli vše, jistě nyní chápete, že jindy narodit jsem se nemohl... :D Prozradím Vám i tajemství, co sestra o mě říká, že čáp, když nesl mě, netrefil se do komína. I stalo se, že do hlavičky uděřil jsem se o okraj, nasledky čehož nesu si a mě omlouvaj... :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji Walkere. :)

Dnes jsem byl přezout na letní. Co se vše navíc dělalo, jsem popsal na vlákně Svolávací akce Škoda!!! Zimní kola jsem vzal domů, nastříkal skvělým odstraňovačem špíny od Goga, umyl, vysušil a ošetřil přípravkem na alu disky opět od Goga. Musím tohoto přítele jen a jen chválit, protože mi doporučil VŽDY skvělé a účinné věcičky. :kol-47: Zítra kola opět vložím do igelitových pytlů a odvezu na uschování k mému prodejci. To už by měl přijít objednaný nový zámek pátých dveří. V lednu jsem zjistil, že pokud kufr otevřu dálkovým ovládáním, je sázkou do loterie, zda se uzamkne. Přičítal jsem to mrazům. Oteplilo se a přestal fungovat úplně.

Na výše zmiňovaném vlákně padla poznámka o nakousnuté bužírce. Artigas jistě jásá, že došla řada i na mě. :D Mám podezření na nového žadatele o byt. Minulý čtvrtek bezdomovci podpálili domek v sousední uličce, v němž je nechal přebývat jeden jim podobný. Bylo to prima. Ještě teď mám mžitky před očima, jak mi do oken blikaly hasičské majáky od 3 hodin ráno... Majitel domku leží na JIPce a jistě bude po návratu překvapen, kdeže se poděla střecha a okna a ... a možná se zase vrátí do nemocnice... kol100 Po tomto požáru se u nás na zahradě objevil jeho kocour. Přivádí mě k šílenství. Nejen, že celé noci sedí přede dveřmi do zahrady a mňaňčí, ale nenechá mě vjet na dvůr nebo vyjet z garáže. Dnes ráno jsem ho honil 10 minut smetákem zpod auta, abych mohl jet vedle do práce. :help: Když už jsem dnes myl disky, tak jsem opláchl i Yetíka. Pak jsem zašel pro něco domů, když jsem se vrátil, myslel jsem, že mě trefí. Kocour na kapotě a povídá mňau! Celá kapota od bláta, ťapky na předním skle i střeše. :kol-129:

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tygříku máš novýho kamaráda. Už to není jenom Yeti ale i kocour, dej mu nějaký jméno, třeba Garfild :smich: Artigas má už kunu(y) a ty kocoura :smich: A docela mě udivuje, že jezdíš do práce autem, když to máš nějakých 50 metrů, to ti to auto dlouho nevydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...