Přejít na obsah

Bla, bla….


Artigas

Doporučené příspěvky

Abych vysvětlil Mikovy narážky na mé oblečení. Opravdu nejsem pomatený šílenec, jak mě tady prezentuje. Mike jen použil to, co jsem mu řekl do telefonu a na jednom nejmenovaném serveru po té, co se zase navezl do mé motorizace. :rolleyes: Zeptal jsem se, kde má lopatičku, ony kalhoty a hlavně vidle. Mike byl mojí otázkou udiven a aby si zachoval v hovoru převahu, namítal něco v tom smyslu, že kalhotky nosí jen krteček a ženské. Tak jsem tedy upřesnil, že to je obvyklá výbava trpaslíka, on že se nazývá konkrétně Rejpal. :_icon_smich2:

Celý den dělám domácí úkoly do školy. To je hrozné, už 32 let!

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem měl perný den. Antivir s O2 není ještě vyřešen, v práci fofr a blázinec. Včera jsem šel spát dnes v 00:15...A kocour Adolf se opět předvedl. Jel jsem do Prostějova zjišťovat, kolik mě přijdou francouzské hole. Když jsem vjížděl do průjezdu, Dolfi už čekal. Musel jsem zastavit na dvoře, protože mi v garáži spadl smeták a kocour nelenil a vlezl mi pod auto. Ani pod nátlakovými akcemi, ani pod pohrůžkou, že jestli nevyleze do minuty, tak zabiji první rukojmí, nevystrčil ani čumák. Takže na řadu přišel ten spadený smeták. :kol-129:

Co mě ovšem znervóznělo, byl zápach z motorového prostoru. Zatím jsem nepřišel na to, co to bylo. <_< Pro Mika: TO asi ne.. ;)

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po pár dnech odmlky, potvrzuji, že žiji. Tlapa celkem dost bolela, takže jsem byl rád, že jsem rád. Potvrzuji Mikova slova, že se 3 týdny nikam nepodívám. Co se týká námitky sviště Saviště na jiném vlákně, mám kolem sebe spoustu příkladů nedočkavých pacientů, kteří teď mají problémy. Chci se vrátit celkem do normálu i se sportem, takže raději budu trpělivý, než abych pak měl komplikace. ;) Jinak mám Yetiabsťák. :kol-26: Děkuji všem za podporu, milé telefonáty a sms. Mooooc mě to potěšilo. :)

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tygříku jaký sport myslíš? Honění za ženskýma? :D Víš jaký to je každý den usedat do Yetíka, otočit klíčkem, nastartovat motor, zařadit rychlost, šlápnout na plyn a jet. To je slast :D A každý jen hledí jaký pěkný auto to jede. Koupíme ti malýho plyšovýho Yetíka aby ti nebylo smutno :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera měl jeden nejmenovaný Artigas narozeniny, takže dodatečně vše nejlepší, hodně šťastných kilometrů s Tulákem, spoustu řízků s bramborovým salátem a hlavně žádnou kunu pod motorovým krytem! :kol-47: A nevím, zda mám taky popřát, aby salát za kloboukem nezvadl... Taky mě napadá, že by někdo mohl napsat novou písničku. O myslivci s pérem za kloboukem již existuje, ale o Artigasovi se salátem za kloboukem nikoli. A případně ji věnovat Artigasovi na srazu. :D

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj kluci, ano žiji, ale nějak nestíhám komunikovat. Pracoval jsem doma přes vzdálenou plochu a v pondělí opět po 3 týdnech zavítal osobně do práce. A to jsem neměl dělat! :wacko::kol-64: Navíc nejsem moc dobře naložen, protože je to poprvé, co mě rehabilitační cvičení štve a připadám si jako při pátém stupni středověkého mučení. :kol-22:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, nemohl. :kol-147: Ten Yetiabsťák byl hrůza. :kol-128: A jsem rád, že jsem viděl Goga. :) Artigasovi vržou dveře a já vržu celý, tak nevím, zda mi v autě taky něco nevrže. Artigasi, nedělá to vrzaní schválně kuna, aby Tě vytočila (nemyslím ta plyšová)? Možná vrže na housle a navedl ji Tvůj nezvedený šéf, aby Ti vrzala na nervy. :D Jinak jsem se dnes dozvěděl, že Yeti je jedno z nejošklivějších aut. :huh::( Takže sečteno a podtrženo, jsem se těšil do nejošklivějšího auta. Je to jako s ženskýma (že Miku?). Tomu se líbí taková, jinému jiná. ;)

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

No já ke své lítosti zneškodnil asi zajíce. V kopci do Malého Hradiska mi pár metrů před čumákem vyběhl z příkopy a vlítl přímo do boku spojleru. Bylo to tak blízko, že jsem nestačil ani zareagovat, pohnout volantem, nebo přibrzdit. Ve zpětném zrcátku jsem viděl, jak se zamotal a vběhl do lesa. Rozhodilo mě to. :(

Pokud Tě to Artigasi potěší, kunu jsem viděl ve čtvrtek kolem 21:30 v Prostějově na rušné Plumlovské ulici, když jsem se vracel domů. Přebíhala přes silnici ze sídliště směrem k Penny marketu. Hned jsem si na Tebe, Artigásku vzpomněl! :kol-28: Jo a penál na housle neměla, takže tato kuna nevrže! :D

Yeti absťák jsem definitivně zahnal ve středu. Původně jsem jel na kontrolu k lékaři do Přerova. Po příjezdu visela v ordinaci cedulka "Z důvodu nemoci se dnes neordinuje". Rozmrzelý jsem se vydal za dětmi na škole v přírodě. A jelikož jsem si v práci ve spěchu místo blbě zapsal (zaměnil název ubytovacího zařízení a obce - Kopřivná), tak jsem se opravdu projel. V garáži jsem měl na tachometru 303km, průměrnou rychlostí 56km/h, průměrnou spotřebu 7,4l/km. Jo Miku, bez navigace. :kol-28: Horské cestičky jsem si vysloveně užíval. :)

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...