Wojnar Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Kdo se včera díval na ČT1 na Sráče? Točilo se to z velké části v Třinci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany78 Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Kdo se včera díval na ČT1 na Sráče? Točilo se to z velké části v Třinci ja jsem byl primo na tom nataceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Byl jsi vidět ve filmu, pak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany78 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Byl jsi vidět ve filmu, pak? Ne,já jsem se podílel na jeho výrobě,má te tam supr hotel"steel" a skvělé hospody ,prostě není nad radegast 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Tak tak radek the best a werk arenu jsi videl ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany78 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 bohuzel,arenu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany78 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 skoda,ze ocelari neobhajili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 To je velka škoda,ale tak to maš pokažde s mistrem ,mašaft se rozejde a nova sezona je o novych lidech .. však kluci budou mit titul přišti rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Juchů Tygříci včera vyhráli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.