Přejít na obsah

Rádio


boban84

Doporučené příspěvky

Mě nehrála levá strana tak jsem hledal čím by to mohlo být.Vyndal jsem rádio a měřil na konektoru reproduktorů jedna strana měla 4Ohmy a druhá nic.Pak jsem přišel na to že u sloupku je konektor odpojil jsem ho stáhl gumovou průchodku z kabeláže a tam jeden drát zlomený a asi tři měli poškozenou izolaci.Zlomený vodič jsem sletoval a oizoloval a opravil jsem izolaci i na ostatních drátech.A levá strana hraje.Ve škodovce mi řekli že se ty dráty občas lámou. :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Ahoj mam ten problem ze rano radio hralo a odpoledne po praci sednu do auta nastartuju radio funguje ale zvuk nejde, prijede domu kouknu na pojistky vse ok otevru dvere u ridice zase je zavru a zvuk najednou hraje, muze nekdo dat radu? taky se mi zda ze obsac hraje jedna strana min nez ta druha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

mám obdobný problém. občas se mi stane, že nastartuju a rádio se sice rozsvítí, ale nevydá ani hlásek. pak musím vyndat aspoň na 5 minut pojistku a když ji vrátím, rádio zase hraje. tak nevím, jestli je chyba na cestě k rádiu nebo to rádio mám hodit po psovi :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...