Přejít na obsah

O1 Lakovani narazniku


Vlasatec

Doporučené příspěvky

Většinou to funguje bohužel takto: Čím více zaplatíš, finální práce bude kvalitnější. Optimální cena za díl (tzn. třeba přední nárazník) je okolo 2000Kč. Prostě přijedeš s odřeným nárazníkem, odjíždíš s nově nalakovaným.

Pokud jsi přepečlivec měl bys nechat udělat ještě zástřiky - to aby tak nerazil rozdíl mezi nově nalakovaným dílem a starším. To je cca 1500Kč navrch za díl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nebo je tady moznost, ze ti to prestrika primo na aute a nemusi nic sundavat. Kdyz to poradne olepi, tak to ani nepoznas ze narazniky nesundaval, a usetri se prace. Jestli je mas jen trosku odrene, tak je to celkem i zbytecne je sundavat. Uz jsem videl nekolik takovych strikanych narazniku,a vypadaly jako nove.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky kluci. No na mam ten lak spis popraskanej. Oprel jsem se bohuzel o auto predemnou a ten naraznik se zavackl. Nikde ale praskly neni, ani se nic nezkroutilo. Jenom na masce mi praskl ten ramecek. Ten mimochodem taky shanim :-) A co to je ten zastrik? Tzn. ze bez neho namichaji nejakou "katalogovou" barvu, ktera uz nemusi mit s tou mou nic spolecneho? Me kdysi strikali blatnik na Felicii a normalne podle vzorkovniku a bylo to k nepoznani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měnil jsem narazník zadní koupil na aukru a měl panickou hruzu že to bude jinej odstín ale hoši !! řeknu že jsem to namontoval a že jsem puntička tak musím toho pána pochválit jak to stříknul že to nebylo ani poznat že je to nově hold kdo umí ten umí jo "" a stálo to 2500 i s nárazníkem jednalo se o základní šedou metlu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...