Přejít na obsah

žárovky H7+30% světla navíc


rokane

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Jaké žárovky by jste tedy poradily H7 do fabie I? Přemýšlím buď o Osram night breaker nebo silverstar, případně nějaké H7 levnější od Hella , Mega...apod. Jde mi především o dlouhou výdrž, dobré osvětlení ale i cenu v poměru k výdrži. Také mě zajímá svítivost za deště/mokra. Přečetl jsme toho hodně, ale nic konkrétního jsem se nedočetl, co by mi výběr usnadnilo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja používam H7 Osram NightBreaker ten starší typ.Predtým som mal nejaké obyčainé za 2€/ks a aj tie svietili dobre,všeobecne fábia svieti dobre,ale tie Nightbreakery sú viditeľne kvalitnejšie,len neviem koľko vydržia leba majú krátku životnosť,tie novšie typy majú už predľženú životnosť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Nemám DL, svítím normálníma.

Jinak samozřejmě - vyšší svítivost se dosahuje dvojím způsobem - jedním je zvýšení elektrického příkonu na každé jednotlivé vlákno = přitom je nutné použít vlákno tlustší než "origo 55W", druhým je zvýšení teploty vlákna při zachování elektrického příkonu. Obě cesty vedou ke zvýšení odpařivosti povrchu vlákna a obzvlášť u tenčích vláken ke snadnějšímu přepalování při proudovém nárazu po zapnutí.

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějak neshledávám nutným mít denní svícení, pokud je umístěné tak, že se zdroje světla schovávají za sebemenším horizontem - a pokud je aktivní, nečiní vozidlo lépe viditelným ZE VŠECH STRAN... Z tohoto pohledu mi daleko víc vyhovuje svícení sériovými světlomety plus zbytkem obrysového osvětlení včetně toho vzadu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No abys mi zrovna Ty neoponoval, počkej, až Ti ukážu moje LEDkové, to je šajna, panečku! Zrovna Tvoje čočky jsou tak blbě vidět, pod sebemenším úhlem, natož ze stran, a nakonec, svítit vzadu, to už je naprostá blbost! Jinak sorry za OT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Dnes jsem si je koupil (Žárovka Starline H7 12V 55W PX26d +30% světla). Zatím můžu říct, že svítí pěkně bíle, kvůli tomu jsem je také zkusil. Přivedla mě k nim tato recenze:

Citovat

Již dobrých 5 let používáme v rodině modré žárovky H7 Starline od Auto Kelly, životnost těchto žárovek je sice cca jenom 6-8 měsíců (před několika lety vyzkoušeny i modré OSRAM, také vydrželi stejnou dobu) ale při cenně 90Kč to nevidím jako zásadní problém, pro toho kdo chce mít za každou cenu imitaci xenonů:-) 
Osram Blue Hyper jsem si koupil, protože jsem očekával ještě něco lepšího. Bohužel očekávaný efekt za 250Kč/ks se nedostavil a já jsem zjistil, že vydávají stejné světlo jako levnější již zmiňované žárovky. 
Tudíž bych si tyto žárovky již za 500kč nekoupil a vrátil bych se ke Starline, protože se jedná prostě o stejnou žárovku akorát bez značky Osram.

https://autozarovky.heureka.cz/osram-h7-px26d-12v-55w-cool-blue-hyper/recenze/?s=6#

 

A ještě jsem našel další doporučení:

Citovat

ikdyž jsem odpurcem značky Starline, tak na radu kamaráda jsem vyzkoušel jejich žárovky H7 55W s +30% svítivostí (namodralé skla žárovky).. a kupodivu jsem překvapen svítivostí.. svítí do bíla a rozdíl oproti klasické H7 je citelný.. jsem s nima spokojenej.. za 80 vočí to je dobrej kup.. rozhodně lepší než nějaké phillipsky za 250kč/kus...

http://www.vectra.cz/forum/viewthread.php?thread_id=10277#post_82307

Editováno: , autor: JanT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...