Přejít na obsah

Octavia combi po uzavreni 5.dveri se rozsviti 3 brzdove svetlo


jarda1981

Doporučené příspěvky

Dobrý den potřeboval bych poradit po zabouchnutí 5.dveří se mi rozsvítí 3.brzdové světlo.Ikdyž mám vše vyplé a auto zamčené.Jakmile odemknu vůz otevřu 5.dveře světlo zhasne.kdzž světlo svítí tak nesvítí naplno protože když sešlápnu brzdový pedál tak se rozsvítí ještě vice.Jakmile zmáčknu spínač u zámku 5.dveří světlo se rozsvítí jak ho pustím tak zhasne.Nemá někdo nějakou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky sem mel tento problem. Reseni bylo: demontovat pulku kufru, abych se dostal ke svorkovnici a zkontroloval kabely od 3. svetla, jestli nekde neni zkrat. Kabely byly v poradku, ale kdyz sem chytl do ruk hadicku od ostrikovace, tak se temer sama bez namahy rozpojila. Usoudil sem, ze byla spatne spojena, nacvakl jsem ji zpet a od te doby to bylo v poradku. Ten spoj byl u svorkovnice, takze tama nejspis protekala voda a ve svorkovnici vznikl tak zkrat.

takze budes nejspis muset demontovat interier kufru, abys to zkontroloval.

Nejdriv ale zkus zkontrolovat, jestli nahodou neni poskozena iuolace kabelu v te gumove hadici ktera vede z karoserie do patych dveri. Je celkem mozne, ze bude chyba tam a nebudes muset demontovat ppate dvere a pulku kufru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...