Přejít na obsah

Corner funkce - přisvěcování mlhovkami


Pawouk

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

 

prosím o radu.

 

Mám Roomster 08/2010 (už facelift), mám čočkové světlomety (nenatáčecí) a chtěl bych si nechat dodělat mlhovky s denním svícením a pokud možno i corner funkcí? Je možné toto udělat? Případně jaký materiál je na to potřeba a jak to funguje.

 

Montáž bych svěřil mechanikovi, ale chtěl bych vědět, zda je to možné a kolik by to asi stálo.

 

Díky předem za info 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Stala se mi, pro mně neuvěřitelná věc. Mám CORNER funkci. Včera večer jsem jel se zapnutými světly a protijedoucí řidiči mi občas blikáním cosi naznačovali. Nedalo mi to a na příhodném místě jsem zastavil a bez vypnutí motoru, jsem prohlídl předek, co může být špatně. A svítila levá mlhovka. Zapnul jsem mlhovky, aby to nepůsobilo tak nesymetricky a jel dál a přemýšlel kde budu shánět proražený MOSFET do ŘJ.

Po chvíli mně to nedalo a znovu jsem zastavil, že si corner otestuji. Mlhovky jsem vypnul, a zkusil blinkry a točit volantem, abych funkci vyvolal. No a mlhovka zhasla a dál to fungovalo, tak jak mělo bez vady.

Setkal se s něčím takovým už někdo. Podle mně se ŘJ nemůže splést a případně proražený MOSFET by tak zůstal navždy. Neumím si to vysvětlit. Taky se trochu divím, že protijedoucí reagovali na takovou prkotinu, jako je jedna mlhovka. Ale nic jiného jsem nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...