Přejít na obsah

Padající ručičky budíků


TicTac

Doporučené příspěvky

Padající ručičky ? Závada je v 90% na stejným místě,od určitého ročníku vyřešeno pasivním chlazením.Pokud má někdo zájem,opravím to zadarmo nebo za cigára.Už jsem dělal 4x a vždy stejná závada,akorát jednou tam byl navíc mrtvej jeden odpor.

A odkud si ?

EDIT:

opravuje padající ručičky nekdo na vysočině ?

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

8 tis za den :feve: od pul 9 do 14:00 někdy si myslím že to je moc ale dokad platěj tak beru :palec2: jsi levnej kol5

Tak schvalne kolik bere kdo zvas za hodinu prace.Uctuju si za opravu 1200Kč to jsou 4 hodiny me prace.Rozebrani budiku,oprava,vycisteni tist.spoje,opet montaz,zkalibrovani rucicek a prezkouseni na kontr.stolici.Kdyz se vyndavaji z vozu a nandavaji a delam i diagnostiku jsou to 300Kč na vic.Je to moc?Nepocitam mesice hledani a vyrabeni kontr.stolice a investice do diagnostiky(tu ma dnes z vas spousta lidi).Nechci na tom zbohatnout,penize si umim vydelat i jinak a prace mam vic nez dost.Kupujte si na vrakovisti starsi budiky,na kterych se zavada snad neprojevi,nebo nove od skoda servisu.Kazdy mate na vyber.Nikomu se nenutim,jen nabizim jednu z moznosti.Rad pomuzu.Zdravim vsechny fandy vozu skoda -_-

Editováno: , autor: maniak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravím, přesouvám se z jiné stránky.

Mám poruchu přístrojové desky vozu Š Octavia AGR 1,9TDI 66kW r.v. 2000 ozn.1UO 920 810 F 47 H. Nejprve začala signalizovat kontrolka hladiny chlad. kapaliny, asi po 2 dnech vypadly skoro všechny funkce, zůstaly jen kontrolka tlum/dálk. světla, blinkry, dobíjení a ukazatel času, možná i km.. V servisu po demontáži technik přepájel podezřelé spoje, po provizorním připojení vše fungovalo, po chvíli se rozsvítila kontrolka kapaliny a za chvíli vypadly i ostatní funkce. Po přepájení dalších spojů se situace několikrát opakovala, až technik další hledání vzdal.Během zkoušení se neprojevoval vliv prohýbání desky.Po celkovém smontování panel fungoval několik km, než zase vše postupně vypadlo. Při dalším startování už budíky nefungovaly.

Zkouším, zda měl někdo podobný problém, možná se pokusím vydat do Domažlic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zdravim panove...

mame s bratom nove Octavie Tour II.

Mne po otoceni klucika do prvej polohy vyskocia vsetky rucicky do max. a vratia sa spat.

Bratovi po otoceni klucika do prvej polohy rucicky ostanu stat na mieste.

Je v tom problem? Ak ano, tak u koho?

Buď ti to někdo aktivoval přes diagnostiku, ale Škodovka to nebyla, a nebo máš RS budíky v autě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se tyce spadavani analog.funkci,tak pokud nekdo bude potrebovat opravit budiky na octavii,opravim se zarukou!!!,mam na to doma stolici muzu prezkouset a ukazat ze jsou opraveny.Vice informaci na emailu:mifii@tiscali.cz

ahoj.vedel by si mi poradit...aj mne padaju rucicky ale neak zvlastne..padli mi vsetky rucicky a digitalne mi bezia bez problemov..ale ked vyberiem poistku ktora je pre pristrojovu dosku vsetko mi bezi aj rucicky a digitalne funkcie kol107 ... vies poradit???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

najde se někdo Pardubicka a okolí, kdo mi přepájí budíky? Ručičky mi neručičkují (ty na autě :-)

edit:.. tak nějak se to "samo opravilo" ;-) , tak to budu ještě chvilku testovat a jestli vydrží ukazovat, tak ještě nějak seřídím přesnost ručiček, zakrytuji a je to..

Editováno: , autor: Milda.J
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím, jen co jsem odstranil závadu s padající naftou, hned se objevila další. Jedná se o rok 98, 81Kw TDi. Spadly všechny ručičky budíků a k tomu se rozsvítí ABS + začne blikat kontrolka vykřičník. Přišel jsem na to, že to dělá v otáčkách vyšších jak 1500/min a úplně pravidelně! Když nastartuju je to v poho, jak přidám plyn tak na 100% zhasne palubka a všechny ruce dole + rozsvítí ABS + bliká vykřičník. Jako by na to mělo vliv zvýšení napětí při vyšších otáčkách, špatné ukostření. Další zajímavostí je, že když zapnu cokoliv v autě, neudělá to nikdy! Řeším to zapnutím vyhřívání zadního skla, pomáhá zapnout i ventilátor, klima, prostě všechno. Další zajímavostí je, že levý blinkr pořád bliká cca dvakrát rychleji, jinak všechno ostatní je bez problému. Co jsem vše zkusil : Komplet budíky, renovace kostřícího bodu pod baterkou a kontrola ukostření za budíkama. Problém stále trvá a nemůžu na to přijít, napadá někoho něco? Poraďte, kde všude jsou kostřící místa.Všem díky za reakce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alternátor jsem nezkoušel, o víkendu změřim, ale to by se asi neprojevovalo rychlým blikáním jen pravého blinkru, nevíš kde je ten cyklovač na stěrače? To ukostření mezi palubkou a baterkou taky změřím, nebo spíš kusem kabelu to propojim a vyzkoušim funkci. Jo kdybych věděl kde všude jsou ty body a ukostření :kol-32: .Díky.

EDIT:

Ne na stěrače :kol-44: , samozřejmě blinkry.

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s tím alternátorm asi něco bude, včera začalo svítit dobíjení a po cestě jsem svítil jen na baterku. Jak dlouho tak vydrží uhlíky na altu?

EDIT:

Jo a ty blinkry šlapou všechny, jen levá strana tak dvakrát rychleji cykluje.

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...