Přejít na obsah

Signalizacia bezpecnostnych pasov


ceannu

Doporučené příspěvky

  • o 4 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Takze nove info, budiky su od VDO, pozerali sme to v skodovke, je v nich najnovsia verzia software, novsia nie je, respektive nie je na online serveroch skodovky v nemecku. Takze uz som sa zmieril s tym, ze to bude hlasit 6x a dost, tak ako to skodovka vymyslela, tak ako sa pise v manualy od vozidla. Tolko nove poznatky. A vymenit budiky za novsie, je dnes nemozne, som rad ze som zohnal tieto :kol-47:  Bez maxaca ani meter :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

A nešel by do těch budíků nahrát soft třeba z roomstra?

šel, ale nepůjde Ti dokódovat kontrola žárovek, nepůjde kontrolka sklopení zadní opěry. Takové budíky toho umí vlasně méně něž ty v F1.

Ale neznám nikoho, kdo by s takovými budíky jel, já jsem jen nastartoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mám Fabii 1 s kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu, ale zajímalo by mne jestli by šlo nějak udělat že by se toto upozornění zapnulo až při určité rychlosti. Protože při popojíždění třeba po dvoře je to dost nepříjemné a vypnout to úplně se mně zrovna nechce když už to tam je. Jde o to kde vzít ten signál po rozjetí auta, vím že třeba lze nastavit automatické uzamčení auta při překročení ca 20km/h, ale to mám vypnuté, přesto tam něco co ten signál dá být musí, ale nikde nemůžu zjistit co.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdravím,  potrebujem radu, bude fungovat signalizacia vo fabii1, pokial sa tam da zamok bezpecnostneho pasu z fabie2, respektive roomstra rs?  zamok ma iny drziak, mam pocit ze je dlhsi:huh:, ako ten co mam teraz, vid priloha. Bude fungovat signalizacia pasu aj tak? alebo ake su moznosti? cielom je mat rs sedadla /montovane do fabii2 rs a roomstrov/ s origo zamkom rs a signalizaciou, tak ako som mal signalizaciu doteraz. Zoberu budiky signal aj z tohto konektoru, alebo sa neudeje nic? :unsure: Diky za kazdu radu :)

rs.jpg

fab.jpg

Editováno: , autor: kitt21
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslis zaistovaciu pracku? teda to, do coho sa strká bezpecnost. pas? ci je zhodny s fab1? Pozeral som bezp. pasy so signalizaciou pre standartne sedacky a tie vyzeraju rovnako ako tie do fabie 1. Ale potom sa pytam, preco su niektore iba pre fabiu, niektore iba pre fabiu2/roomster... rozdiely?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozdíl je možná v tom že je jiný tvar sedaček (pěny) u FI a FII a Roomster a ty ji mají ještě pevnější a sedíš trochu výš než u FI.

Mám v autě z FII a jsem spokojený jsou celkově tužší. 

Nebude ti fungovat spolujezdec jen řidič. Budíky v FI to neumí (nebo se tak tváří - na pinu co to je v FII mají neobsazeno) a není to v kodování musíš vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Combi ty mas v aute sedacky sport z FII? ale bez signalizacie, ak som to pochopil.  A ano, bavime sa len o sedadle sofera.Mne teraz signalizacia funguje, viem ze budiky z F1 toho vedia viacej ako z roomstra/FII keby boli vo F1, ale ja mam origo budiky. Zrejme tu nie je nikto, kto ma vymenene sedadla so signalizaciou z FII vo F1.  Este ma napadlo, ci by sa to nedalo nejako zbastlit..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Jasně že rozlišuje, ale asi si moc do schémat nekoukal že?

FI umí jen sedačku řidiče -viz. schémata elektro zapojení, (leda že by ti někdo upravil dump v budíkách)

FII umí i sedačku spolujezdce - ve schématech to tak je, ve spolujezdcově sedačce je ještě myslím senzor že tam někdo je, aby to nehoukalo, když je sedačka prázdná.

 

schémata tu dávat nebudu dohledáš si sám

 

prima den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za rychlu odpoved, myslel som skor, ze ze ma zaskocilo, ze oba zamky zo sedadiel maju rovnake cislo 5J0858471BQVZ /zámek bezpečnostního pásu předních sedadel, bez signalizace,  určeno pro vozidla se sportovními sedadly/ nerozlisne, pre lave a prave sedadlo ??

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j0858471bqvz-zamek-bezpecnostniho-pasu-skoda-30185.html

- neviem kde sa stala chyba, ale spolujazdcov zamok pasu bez signalizacie nie je v rovnakej rovine ako soferov so signalizaciou, zly sklon, šúcha o lakt. opierku...

/podotykam ze sedadla su zarovno s rovnakym sklonom operadla/

 

image.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...