Přejít na obsah

hádže koleso


dusannm

Doporučené příspěvky

Dobrý večer, chcem sa spýtať? začalo mi hádzať ľavé predné koleso, ale! hádže len vtedy keď uberiem plyn alebo zabrzdím, keď pridám tak sa to utíši. pozeral som čapy a uchytenie nápravy všetko ok ale čo som si všimol, keď som mal dolu koleso, a skúšal som hýbať kotúčom, tak sa mi hýbal celý tlmič hore v tom uchytení, bola tam dosť velká vôla, na druhej strane je o niečo menšia,(má tam byť vôbec vôla???) Keď nahodím koleso a dám dolu, drží poriadne. Môže to mať za následok, také veľké hádzanie kolesa???? Alebo to je homokinetický kľb?

Ďakujem za odpovede...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

I po výmene ložiska tlmiča, sa po pár kilometroch objavil problém znova. Tak som sa teda vrhol na výmenu guľových čapov riadenia. Vymenené ale problém stále, i keď hádzalo menej, tak mi to začalo pukať pri zatáčaní. No tak bolo iba jediné riešenie, homokinetický kĺb. Keď som ho vyberal, celý sa mi rozsypal, ešte že mi to neseklo pri jazde. Výmena nebola náročná až na povolenie matky na náboji ( poloosi ) tam som mal dosť problém, musel som matku odvŕtať. Kĺb som nahodil a bolo po probléme :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...