Přejít na obsah

Jak vypnout hlídání kontroly prasklých žárovek ?


bartes

Doporučené příspěvky

Zdravím, nevím jak tento systém přesně funguje, ale vzhledem k mé fantazii programátora mi něco říká že řj bude jen porovnavat aktualni odber s cislem (hodnotou) ulozenou nekde v pameti.. Je tu nejaky špecialista nebo existuje nejaka mapa (datasheet) pameti řj.. z nejakeho podrobneho datasheetu by se to dalo zjistit a pripadne pak treba vagem tuto hodnotu snizit aby řj nepoznala rozdil mezi wolframovym vlaknem a LED.. Ti chiptuningari jiste tusi ktera cast pameti co obsahuje.. necte to tu nejaky? Reseni typu "pripojim tam odpor" mi prijde odporne..

Heh?

--jb

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neví někdo k čemu je Cold Diagnosis?

Není to náhodou ta prokletá kontrola odběru žárovek?

I český VAGCOM to má divně přeložené.

Asi to překládal robot nebo někdo kdo taky nevěděl která bije.

post-10351-1235426677_thumb.jpg

post-10351-1235426686_thumb.jpg

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte , ak si myslel otázkou " naco to je?" tú diagnostiku za studena, tak to je pretestovanie funkčnosti žiaroviek bez toho aby boli zapnuté. Ohlási i to chybu takže vieš , že máš nefunkčnú žiarovku ešte pred tým ako ju budeš potrebovať použiť.

Tiež som v elektrike nováčik, aleako je písané tie riadiace jednotky robia len to čo majú naprogramované , tak že určite by sa niekde dalo nastaviť použitie LED žiaroviek .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

zdravím mám škoda octavia combi tour r.v. 11/2011 1,6 mpi, domontoval jsem denní svícení ledky když jezdím přes den je vše ok, jakmile zapnu světla v noci tak za chvíli mi vypne parkovačky a tím pádem spustí se denní svícení a rozsvítí se oranžová kontrolka prasklých žárovek, vypnu motor nastartuji a je vše ok, avšak po cca 1-2 km opět to samé oranžová kontrolka žárovek parkovačky vypnuty a denní svícení svítí. prosím potřeboval bych vypnout funkci aby mi nevypínaly parkovačky. prosím kde kontrolu vypnout a jak přesně díky dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ledky jsem namontoval tak jak mi radili ostatní a hlavně podle návodu, červený na spínaný plus, žlutý do parkovačky a černý na minus, pokud to má být jinak klidně to přehodím a budu jenom rád že nemusím někde něco v nastavení měnit, zatím scháním řešení jak z toho ven...nechám se poučit, jestli bude vůbec kým.. díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

zalezi taky jaky mas rok vyroby auta, u OII face je ta funkce v centralni elektrice 09 byte 23 bit 6 ;-)

Já mám auto 12/2009 a podle tohoto postupu to vypnout nelze. Podle popisu je v bitu 6 možné vypnout pouze kontrolu osvětlení SPZ, celkově kontrolu žárovek vypnout nelze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím,v parkovačkách mám Canbusky ledky a na RZ ledky s odporama.Po roce mě to ted signalizuje kontrola vadných světel.Dal jsem tedy zpět žárovky,abych zjistil která žárovka je vadná a pořád to signalizuje i s něma,tak nevím co s tím.Mám na chvilku odpojit baterku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...