Jirka Honák Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Zdar chlapi, nedělal si někdo podsvícení klíče k automobilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 DOVOD??? :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Ty ja mam dojem že to kdysi měly oply teda pokud jde o takovou tu diodku na dosvětleni zamku,no si myslim že to bylo celkem prakticke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Měl jsem to kdysi na OI MR 1998, klíček be DO, vevnitř byla knofliková baterka, tlačítko a malá žárovička. Nepamatuju si, že bych to někdy použil. Lepší mít DO, otevřeš pohmatu z kapsy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 28. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Měl jsem na mysli osvětlení přímo těch piktogramů, které jsou vyryty do přívěsku zda je někdo neosvětlil například diodou Když večer člověk stojí u auta a není vidět ani na krok tak by to bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 (editace) Když vezmu, že ve variantě vystřelováku s DO tam máš 3 tlačítka z nichž prostřední je kufr, tudíž auto otevřeš poslepu max na 2. pokus, tak je to asi celkem k ničemu... a technicky když nad tím letmo uvažuju, pár námětů (1) jak pořešíš průhlednost toho piktogramu - muselo by to být celé z průhledného bílého plastu inverzně přebarveného na černo, jako čudlíky v autě, trvanlivost problém... (2) vevnitř není na LED moc místa, je tam tišťák, 2x 1,5V knoflík baterky atd. atd. ak tam dostaneš 2-3x malou LED, předpokládám to titěrné SMD, napájení, atd. Tím tě nechci odradit od tvořivosti, jen oponentní názor, kdyby jsi třeba radši nechtěl zkusit v autě upravit něco jiného, možností je spousta EDIT: teď jsem si všiml těch klíčků na fotce předchozího příspěvku, vypadají jako RAKSO CZ, jsou podsvícené? Ale funkčně za mne Rakso NEE - po půl roce co vím od známého šle klíček do kytek a pak i druhý Editováno: 28. Prosinec 2011, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 HONAK: a baterky v klucoch budes menit kazdy den ked podsvietis tie tlacitka. Na kluc sa nepotrebujem ani pozriet a viem ktore tlacitko je na otvorenie a ktore na zatvorenie auta. KAJMAN: RAKSO KLUCE nie su podsvietene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Promiň, ale přijde mi to naprosto nepotřebné!!! Nikdy se mi nestalo, že bych se musel na klíč koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Podle mě k ničemu. Spíš bych ocenil podsvícení spínačky. To mě celkem chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 28. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Však chlapi pouze otázka zda se tím někdo nezabíval? Není to nic bez čeho by člověk nemohl jezdit, jenom pouze podsvícení klíčů. Pokud je to nikdo nezkoušel tak se nic neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Podle mě k ničemu. Spíš bych ocenil podsvícení spínačky. To mě celkem chybí Něco jako má Subaru že? TO by se mi taky líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 jj to by bolo super, aj kia ceed to ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 http://zavolantom.autozor.sk/2010/04/26/test-kia-ceed-1-6-isg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 (editace) aj Rio,to mi na O II strašne chýba Editováno: 29. Prosinec 2011, autor: Gracho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 to 'nuff': To měl i Hyundai Sonata z r.1996 Velice užitečné když není tlačítko START/STOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 to přijde do Octavia IIII generace jako obrovská novinka a Simply Clever funkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.