Přejít na obsah

Dálkové ovládání centrálu - dodělávky, zapojení, klíče


Majk

Doporučené příspěvky

Ahojte, chapu dobre, ze komfortku splacim jen nekde pouzitou na bazaru nebo vrakaci? Planuji dodelat dalku k original centralu SKODA. Je komfortka bezne i s oddelenym ovladacem? Neboje jen spolu s vystrelovakem?

 

Pokud nic kloudneho nenajdu, zkusim asi tohle: http://www.rakso.cz/detail/skoda-fabia-i-dalkove-ovladani-centralniho-zamykani-vystrelovaci-klice-novy-model/

 

Pokud by jste mel nekdo osobni zkusenost, budu rad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Taky jsem v bývalé fábce měl dodělaný alarm s centrálem keetec s obyč ovládáním + klíč zvlášť,ale našel jsem na netu že ke keetec se dá dokoupit klíč,vystřelovák,skoro stejný jako originál škoda,tak jsem ho dokoupil,spároval a makal. Jen jsem si musel nechat vyfrézovat planžetu,ze starého klíče přehodil imobiliser tyčku a paráda.

 

https://www.9000.cz/scripts/dispatcher.php?url=autoalarmy/ovladac-s-vystrelovacim-klicem-k-alarmum-keetec-ts&vypis=diskuse&show_all=1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Dobrý den,

 

potřebuji si objednat nový celý klíč, aktuálně mám k auto jen jeden, je vystřelovací tří tlačítkový. Funguje mi otvírání kufru, i otvírání oken.

 

Poradíte mi jaký klíč objednat? Narazil jsme na nějaké označení klíče např.: 1J0 959 753 DA nebo na konci ještě HA ... nevím jak mám zjistit jaký mám já klíč.

 

Děkuji za radu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
V 27. 3. 2019 na 22:06, Minelan napsal:

 

No ten mám (aspoň doufám )

Mám táhlo vedle sedačky řidiče a kufr můžu otevřít i z venku mikrospínačem na pátých dveřích.

Zkoušel jsem podržet tlačítko kufru 15 vteřin a nic.

Seděl jsem dnes v autě a zkusil mačkat tlačítka na ovladači a při zamykání a odemykání  dveří šlo slyšet jak cvakaji relatka v jednotce 

Ovšem pri držení tlačítka odemčení kufru žádné cvakání slyšet nebylo.

Mám komfortku 433E ta by to měla umět ne?

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj, namontoval jsem si na auto elektrické stahování oken a originální centrál. Všechno funguje jak má akorát mám dvě otázky. Chtěl jsem zapnout bliknutí blinkrů při odemykání a zamykání ale vag mi hlásí ze ty kanály jsou nedostupné, nevíte čím to je? Dále se chci zeptat na dodělání DO. Mám 6q0959433c komfortku takže by DO měla umět, chci ten sklopný třítlačítkový klíč a předpokládal jsem že stačí koupit ten se správnou frekvencí (předpokládám že 434) a nakodovat ho, bylo mi ale řečeno že to tak není. Těch klíčů pro fabii je prý několik typů a ne všechny jsou zaměnitelné. Chci se tedy zeptat jak zjistím jaký typ klíče potřebuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj asi moc nečteš že? Klíč kup 1J0 959 753 a koncové písmena DA,nebo AH. Blikání blinkrů by mělo jít Adresa 46,přizpůsobení funkce 10,kanál 8a9. A nezapomen před tím říct komfortce,že už má centrální zamykání a elektrická okna.

Editováno: , autor: Mirek 835
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...