Přejít na obsah

Demontaz ramienka / motoru zadneho stieraca


siscox

Doporučené příspěvky

Musíš s ním trochu (pokud máš matici dole)zahýbat po směru stírání trošku s tím prostě zalomcovat je to nový auto a dolů to musí jít bez problémů.Jen u jednoho auta to bez destrukce ramínka nešlo a to bylo twingo tam kombinace velmi rychle korodujícího hliníku s kovovou hřídelkou udělala svoje a ten slavnej hliník byl zalitej do plastu ramínka tak ani stahovák neměl šanci.

u fábky to musí jít bez poškození čehokoliv.Jen se neboj trošku zalomcovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze dnes som to skusal dat dole a islo to aj bez toho stahovaka, sice tazko, ale islo(bolo to tam poriadne pritlacene). Skocil som aj do skoda servisu pre nove rameno+kryt, prave nemali na sklade takze by uz zajtra mali mat nasklade. Vyjde ma to na peknych novorocnych 25€. :kol-26:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už je tady čistý vzduch a je možné se opět věnovat původnímu tématu. Pokud by nebylo možné ramínko sejmout dle popisu v dílenské příručce a bylo zapotřebí použití stahováku uvedu dva z několika typů stahováků, které jsou na trhu. Třeba zde je stahovák na ramínka stěračů: http://www.univer.cz/stahovak-raminek-steracu-058-6130-id1370

Tenhle by byl asi lepší, jenže je cenově úplně někde jinde: http://www.naradi-pro.cz/stahovak-na-sterace

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Dobrý deň. Mám problém zo zadným stieračom na fábia 2 /2014. Ak ho zapnem zasekne sa v polovici a vydáva čudné zvuky (nejaké rapkanie) neviem či náhodou nebude chyba v motorčeku. Celý stierač má vôľu od skla cca 1mm. Môžem ho vyťahovať od skla tak 1,5 mm. Neviem či náhodou nebudú poškodené ozubené kolieska v motorčeku. Viete mi poradiť ako sa dostanem k motorčeku? Neviem dať dole ten kryt. Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, nepraskl ti náhodou stěrač v místě, kde je nasazený na hřídelce? Je v něm zalisovaná kovová objímka a kolem ní ten plast může prasknout. Pokud bys to kontroloval, opatrně s tou krytkou, abys jí neulomil. Jde mi o tu vůli, co tam máš. Nevím, jestli tam má nějaká být, sám to mám prasklý a musím vyměnit.

 

Editováno: , autor: mambo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...