Přejít na obsah

EDS mi asi nefunguje


Snowboarder

Doporučené příspěvky

zdravím, mám FRS rok 03 s výbavou ABS, ASR, ESP a tudíž i EDS. Jde mi o to, že to eds asi nefunguje, nebo nevím. Ostatní auta s eds při prokluzu kola vydávájí zvuk jako když pracuje abs, ale já toto neslyším. Když vjedu jedním kolem na sníh/led, přidám klidně i trochu plyn a to kolo na sněhu se vesele točí a druhý skoro nic. Jen bliká kontrolka prokluzu. Jde nějak ověřit přes diagnostiku funkce eds? I přes to mi ostatní systémy vč. ABS fungují správně, jen to EDS pravděpodobně nic. Nebo mě napadlo, jestli minulý majitel tuto funkci nějak nevyřadil z provozu. EDS je přece jen poměrně užitečná věc, zvlášť, když člověk jede třeba na hory. Díky za všecjny rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkontroluj si spínač brzdových světel a chyby v řj brzd.

kontrola ve vagu - skupina 002 - 1. spínač brzdových světel (0 nesešlápnut/ 1sešlápnut), 2. hydraulické čerpadlo (0), 3. relé ventilů (1), poslední 4.pole nic

skupina 004 - 1. doba stání auta (čas pro vychladnutí brzd), 2. vypnutí eds kvůli teplotě brzd (vyp/zap), pole 3. a 4. nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem to nechal dát na diagnostiku a žádnou závadu to nehlásí- je možný, aby u fabie bylo EDS tišší než třeba u O1, kde to mlátí do volantu jak blázen? Zkoušel jsem to v mazlavým bahně, a když proklouzli kola a začala blikat kontrolka, tak jsem slyšel takový cvak, cvak, cvak, ale dost potuchu to bylo-nemůže to takhle cvakat ASR?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...