Přejít na obsah

Notebooky


Aidolon

Doporučené příspěvky

No, notebooku jsem vyzkoušel už dost, a nejlepší byla prostě Toshiba. Měl jsem dvě a pokojně jsem je poslal do penze bez jediné závady. Naopak špatné zkušenosti jsem měl s velkým HP, už ani nevím co to bylo za typ. Naproti tomu ale HP třídy mini šlape skvěle. O Asusech a Acerech snad radši ani nemluvím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

obchoduji s repasovanými notebooky, tak můžu taky přidat trochu zkušeností.

S HP jsem spokojený nebyl řady nc8220, 8230 (velice často závady základních desek).

Potom ACER, ASUS s těmito neobchoduji vůbec, nepřesvědčily mě kvalitou zpracováni šasi.

DELL, výhodou je NBD záruka, kterou jsem zatím využil pouze 2x (HDD) jinak notebooky řady D620/630, D820/830 vydrží hrubší zacházení, mají solidní výkon a jsou zpracovány velice kvalitně. Mimořádně jsem byl spokojen s modely D420/430, opravdu radost pracovat. Nové Vostra a Inspirony, Studia jsou vhodné tak na domácí použití, na nošení už moc ne. XPSka jsou v pohodě až na povrchovou úpravu spodní části, která se cca po dvou letech užívání loupe, co se týče HW tak bez problému až na ty disky.

Asi nejvíce spokojen jsem byl s IBM T43 (T40-T42 problémy se zákl. deskami, grafický chip), T60, T61- velice odolné řady, vydrží opravdu hrubé zacházení, pevné panty, které něco vydrží, víko ochrání display před poškozením, robustně zpracované tělo a velice příjemná klávesnice. Notebooky IBM/Lenovo řady Thinkpad mohu jen doporučit. Sám používám 6 let starou IBM x31 a na to, že dostává celkem kouř, tak neustále pracuje bez jediného problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...