Přejít na obsah

Průchod z motorového prostoru do kabiny


webdis

Doporučené příspěvky

Teď je otázka jaký hledáš průchod, protože každý ti radí něco jiného. To co poslal Volvak jsou dvě hlavní svorkovnice, které spojují kabelový svazek motor/interiér - nachází se proti řidiči. Po schození schránky spolujezdce se tak maximálně dostaneš k průchodu, kterým se nasává vzduch do topení, ale né do té svorkovnice

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Kolegové, můžete to trochu upřesnit? Mám stejnou otázku, ale z předešlých odpovědí jsem poněkud zmaten. Kdysi jsem tahal kabely hlavním svazkem z motoru skrz příčnou stěnu, ale byla to dřina a rozdělávat se mi to už nechce. Není někde nějaký další a jednoduší průchod? Ideální na levé straně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jsou tam gumové průchodky.. napravo i nalevo.. ta napravo dobře přístupná po sundání přihrádky.. ta nalevo velice špatně přístupná.. musíš mít nějaké dlouhé šídlo, zvenku ji propíchnout a protlačit dovnitř, navázat kabel a vytáhnout ven.. chce to trochu grif a vědět, kde tu průchodku hledat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty průchodky, co popisuje Royce, jsou asi nejjednodušším prostupem.

Ta před řidičem je téměř nepoužitelná, pro prostrčení čehokoliv se musí sundat stěrač a zevnitř se k tomu přes BSG, reléový box pěkně blbě dostává.

Na straně spolujezdce to je jiné kafe, stačí trochu vycvaknout torpédo, ani se nemusí vytahovat první "čudl", co ho drží, a zevnitř po sundání kastlíku je dost místa pro najití té průchodky na hraně zvukové izolace

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

rozborka palubovky je pre mna nepriechodna

 

stacilo by to na tej pravej strane palubovky  , kde je to udajne jednoduchsie - ale moze mi niekto prelozit Drewieov komentar vyssie  , hlavne kde najdem to TORPEDO :)

 

"Na straně spolujezdce to je jiné kafe, stačí trochu vycvaknout torpédo, ani se nemusí vytahovat první "čudl", co ho drží, a zevnitř po sundání kastlíku je dost místa pro najití té průchodky na hraně zvukové izolace"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...