Přejít na obsah

Nefunguje vonkajsia klucka


Luketa

Doporučené příspěvky

Chcel by som sa spytat co sa mohlo stat. Dnes som siel rano do auta (Superb II) odomkol som a ked som otvaral predne vodicove dvere boli dost primrzle ale ked som silnejsie potiahol otvoril som. hned potom som ich zavrel a ked som ich chcel otvorit ako keby vobec nefungovala vonkajsia klucka. ked som si ich otvoril z vnutra nedali sa zavriet ako keby nechcel zacvaknut zamok alebo take nieco. ked sa auto zohrialo toto sa opravilo dvere sa zavriet daju ale otvorit kluckou z vonku nejdu. je mozne ze som utrhol tiahlo?

Editováno: , autor: Luketa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze tiahlo to nebude. Ked odomknem auto nedokazem otvorit vonkajsou kluckou, ale ked si dvere otvorim zvnutra tak potom uz vonkajsia klucka funguje pokial zase nezamknem. Odomknem a zase to iste. Nemali ste niekto rovnaky problem? Neviete cim to moze byt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím páni , tento istý problém sa u mňa vyskytol pred 4 dňami , bol som s tým v servise a tiež som myslel že na chybe bude mráz, ale bola zhrdzavená bužírka na lanku takže to mám na záruku. A stalo sa to len z toho dôvodu, že ako primrzli dvere trocha a vyvynula sa väčšia sila na otvorenie dverí , bužírka jednoducho vyskočila z miesta. Dúfam že som pomohol :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 4 roky později...

Stalo se mi to taky mel jsem to asi primrzle, rozebral jsem tapecirunk a tu plastovou vec tam dal nazpatek nevim zda dobre nikde jsem nevidel obrazek drzi to tam tak trochu na sikmo jako ven, slo to tam dat i otocene , nic dvere se otavirali smontoval ale bohuzel pri pouziti zamknuti dvere nejdou otevrit , pokud je otevru zevnitr muzu zavirat otevirat z venku normalne , ale jak se zamknou nejde to nevim jak kbyby ta elektonika tam neco neposlala. Fakt nevim jak to opravit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...