Přejít na obsah

interier OII do OI


mirekkrejci

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Fakt luxus...klobúk dolu pred tebou český brat...už dávnejšie pred objavením tohto fóra som rozmýšľal o fakt trochu lepšom interiéri, no ale tie dvere sa neskutočne hodia aj k starému interiéru a bohate aj mne by stačil stredový panel a tie dvere...prídem k trochu peniazom a rozhodne pôjdem do toho aj ja...držím palce do budúcna, šikovných ľudí je pomenej ;)

Tiež sa pripájam ešte dodatočne, viem, že každý by si mal na to posvietiť sám, ale vážne aj ja budem vďačný, ak neskôr budeš ochotný sem pridať nejaké fotky, plus nejaký ten možno popis k dverám a ručnej brzde. díky moc vopred

Editováno: , autor: thomas7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to kazdopadne zaujimavy projekt....... na kolko je to prakticke neviem takto z fotiek posudit, kazdopadne povedz mi - co to robi ked to auto beha po tych nasich rozbitych cestach? Specialne tie vyplne dveri, kedze nesedia vylisky na O1 palubnu dosku.... predpokladam ze je to koncert vsetkych moznych zvukov :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Takže chcem poďakovať hlavne Mirkovi, ktorý si našiel čas na pár mojich otázok...po pár dňoch, keďže som pracujúci som dokončil predné sedačky :kol-31: síce trochu inou konštrukciou, ale ide to, drží to, funguje to :kol-47: ešte musím vyriešiť zadné opierky, spodok ako tak sadol, to je otázka pár minút, ale operadlá, no z toho budem mať fakt galibu asi ako vidím...takže ešte vymyslím dačo :)

post-76006-0-49141000-1346580557_thumb.j

post-76006-0-80861300-1346580587_thumb.j

post-76006-0-79592400-1346580619_thumb.j

post-76006-0-09493000-1346580652_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Mirek krejci už asi vím proč už si tady dlouho nic nedal. Sice fotky si sem dál ze ten tapec tam máš. Ale už si zapoměl dodat ze nejdou zavřít dveře ze skoro nic nesedí. A už i vím proč ma jedné z fotek nemáš kastli ;-)

Na nevýhody už sem přišel takže až bude css budu předělávat. A distanu to tam i kdybych měl projít o nervy ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, dlouho jsem tu nebyl za to se omlouvám. Dveře zavřít jdou jen se musí odřezat kousek tapecu v rohu jelikož OII má tapec více do špičky než OI viz. foto  (na foto č. 1.). Kastlik se musí taky trochu zbrousit pak zatmelit a zastříkat a to jen protože nejde otevřít když jsou dveře zavřené, jelikož tapecy jsou širší (na foto č. 2.). vše se dá udělat jen to chce čas pilovat a pilovat dokud to nesedne pak jen začistit ať to nejde poznat. Dnes celý den prší jinak bych udělal lepší foto. Sám potřebuju pár detailu doladit např. zdrpanou barvu těsnící gumy. Jinak sleduju že předěláváš ovládací prvky na straně řidiče.. Troufám si říct že aspoň u mě bylo snadnější dosadit el. ovladače do plastu z OII a ne plasty přeřezávat a pak začistit.. Nevím jak to popsat ale je jednodužší  dosadit el. ovladače do nových tapecu vypadá to lepe aspoň teď jak to vidím bojím se aby to nevypadalo divně… např. u ovladačů el. okýnek jsem pouze vyřezal otvor do krytky na zamykaní dveří zabrousil a dosadil ovladač a bylo hotovo zespod jsem si napájel uchycení a našrouboval jak originál.. v tapecu jsme trochu vyřezal aby to dosedlo a bylo to hotové otázka 20 minut.. U ovládače zrcátek jsme pouze vyměnil elektrické střeva a bylo hotovo otázka 5minut a žádné pájení řezaní tmelení nic jen vnitřnosti ovladače do nového a bylo hotovo a vše funguje…

post-42295-0-79133200-1406191661_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám ještě jeden nový kastlik taky to budu ještě upravovat at to není takové  prasácky uřezané :-) jo chce to mít tu správnou tvořivou náladu ono to jde celkem rychle všechno jen to chce si fakt hrát a nic neuspěchat.. já jsem takový hrrr všechno hned a proto jsem kolikrát uřezal zbytečně mooc lepší je pilovat po kouskách a zkoušet dokud to nesedne :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 4 roky později...

Ahoj prosimtě mužu se zeptat začal jsem taky s přestavbou tapcu ale mám problém s tlačitkem ovladaní oken chci tam dát ty originalni 2 okta ale nefunguje mi to tak jak by mělo když dam nahoru aby se zavřelo okenko to samé dolu tak okno jde jen jedním směrem jak přepojit ty kabely děkuji případně jak jsi to vyřešil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...