Jump to content

Volanty

ntr23

Recommended Posts

for kakaš.

asi tě zklamu toho kamoše vidím jednou za dlouhou dobu a sám nevím kde to sehnal, třeba to jde i koupit, když je to na volantech do RS a pak to trošku upravit /odříznout ty výstupky co jsou vzadu /, ale cenu nevím. Něko mi psal SZ že ho má, tuším že to byl Vasekk tak ho zkus kontaktovat.

• 2 weeks later...

Nemáš foto? To by mě zajímalo, jak hodně se dá odřít volant při nastupování/vystupování. Ale pokud je to poškození mechanické nějakého většího charakteru, tak to asi těžko opravíš...ale někdo na foru nabízel relativně levně novej volant 3-ramenný bez bagu

Edited by Akrubek

• 3 weeks later...
No já si zase myslím, že je rozhodně lepší (alespoň designově) než ten čtyřramenej, co se dával do Fabie 1. To byl děs.

No mamka ma 2004 F eleg posledni z predface kde je kozeny 4raminko a zapadne lepe jak ty nove z OII ty me tam nesedi, to radsi 3ramenny ktery je lepsi i na drzeni...

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Poprosím o pomoc-nemá tu někdo návod,jak demontovat airbag z čtyřrameného volantu na Fabii 2 ?Jde mi o to,abych něco neponičil.

Dnes mi dorazil nový čtyřramený kožený volant s perforovanou kůží,tak bych ho rád namontoval. B)

Děkuju.

• 2 weeks later...