Kamíšek68 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 For Hjm: Mám najeto cca 46.500 km. Tak se na to taky připrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaš Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ahoj Kamíšek68, mne sa to pači, nemohol by si mi take zohnat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamíšek68 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 for kakaš. asi tě zklamu toho kamoše vidím jednou za dlouhou dobu a sám nevím kde to sehnal, třeba to jde i koupit, když je to na volantech do RS a pak to trošku upravit /odříznout ty výstupky co jsou vzadu /, ale cenu nevím. Něko mi psal SZ že ho má, tuším že to byl Vasekk tak ho zkus kontaktovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaš Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 aha, dobre, dik, maj sa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejdn Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 odřel jsem si koženej volant na svý fabii, pravděpodobná příčina je asi odření při nastupování a vystupování, nedalo by se to nějak spravit, protože na omak to je docela nepříjemný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akrubek Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 (edited) Nemáš foto? To by mě zajímalo, jak hodně se dá odřít volant při nastupování/vystupování. Ale pokud je to poškození mechanické nějakého většího charakteru, tak to asi těžko opravíš...ale někdo na foru nabízel relativně levně novej volant 3-ramenný bez bagu Edited November 13, 2008 by Akrubek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Odrať volant je bohužiaľ to najmenej - podarilo sa mi to na predošlej FI. A to som novú vetrovku nosil len pár týždňov, kým som na to prišiel, že pri nastupovaní sa zips odiera o volant... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejdn Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 (edited) tak jsem to vyfotil, je to osově přesně proti sobě (vždy jak byl zrovna natočený volant) Edited November 15, 2008 by rejdn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ben Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Mě to dělala strá fabka taky. Řekl bych, že šlo špatnou kůži. Trochu pomohlo omýt mýdlovou vodou a vyleštit prontem. Ale jinak fakt nevím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasteR Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Pokudby nekdo shanel volant kozene 3raminko novej orig., tak mam cena s airbagem 6t,- 736 172 076 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasteR Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 No já si zase myslím, že je rozhodně lepší (alespoň designově) než ten čtyřramenej, co se dával do Fabie 1. To byl děs. No mamka ma 2004 F eleg posledni z predface kde je kozeny 4raminko a zapadne lepe jak ty nove z OII ty me tam nesedi, to radsi 3ramenny ktery je lepsi i na drzeni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Tak jsem si namontoval do Roomstra volant z OII RS facelift a můžu říct že je super,tlustý věnec a moderní design. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 neni moc velkej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Průměr stejnej,jen působí robusním dojmem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arts Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 foto ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Foto volantu OIIRS FL v Roomstru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomV Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 to ale nevypada zle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akrubek Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 no až na ten chrom, ten mi tam prostě nesedí... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spineshank Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Ten face RS volant je fakticky ,nechápu proč tento design,je to krok zpět.Možná na SII bych jej překousl,ale jinak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akrubek Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 To už bych raději klasický FII třírameňák, ale s perforovanou kůží...a to bych se hodně rozmýšlel, i kdyby to bylo za hubičku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spineshank Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 OII RS je nejhezčí volant krásně vypadá a dobře sedne do ruky.Věřím že OII RS face padne taky hezky do ruky,ale díky tvaru bagu a spodku volantu mi nepřijde vůbec jako sport.volant,spíše jako z nějaké limuzíny...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Ten chrom je zvláštní,ale po faceliftu FII a Rooma,budou ovladače climatroniku a radia v chromu a pak to zapadne.Dobře to ladí s columbusem nebo bolerem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Poprosím o pomoc-nemá tu někdo návod,jak demontovat airbag z čtyřrameného volantu na Fabii 2 ?Jde mi o to,abych něco neponičil. Dnes mi dorazil nový čtyřramený kožený volant s perforovanou kůží,tak bych ho rád namontoval. Děkuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyrs4 Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Mám tu problém s volantem.Nechal jsem ho potáhnout.Demontáž a montáž byla hračka.Ale svítí mi teď kontrolka airbag.Co teď? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PMA Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 (edited) Zkusil bych vymazat pamet zavad pres VAG. Melo by to zmiznout. Edited April 26, 2009 by PMA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts