Přejít na obsah

Biely dym z vyfuku...


Palino87

Doporučené příspěvky

Nazdar moze mi nekto poradit mam octaviu 2002 1.4 16v, z vyfuku vychadza biely dym po zahriati motora a je citit riadne za benzinom, pred tyzdnom bol meneny olej vcera som kontroloval risku a je riadne nad min/max, ten mudry clovek ho tam nalial dost vela, moze to byt problem dymenia ? staci vypustit olej? Mam odpalenu aj lambdu, takze mozno toto je pricinou dymenia? Dakujem za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No...může to být ten olej, každopádně i kdyby to nebyla příčina, olej nesmí být pod minimem ani nad maximem. Jestli Ti to dělali v servisu, ať Ti to taky dají dopořádku. Může to dělat třeba i zanesený vduchový filtr. Také to může být tím, že do spalovacího prostoru uniká voda z chladicího systému. Pokud máš odpalenu lambdu, v tomto případě to vidím jako nejpravděpodobnější příčinu vzniku toho dýmu. V neposlední řadě to může být špatné těsnění pod hlavou motoru nebo prasklá hlava motoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zijem v irsku takze olej bol meneny podla moznosti nie v servise, ale doporiadku to musim dat, co sa tyka lambdy predtym mi to nerobilo az po tej vymene oleja zacal dymit... voda z chladica neunika. ( olej staci vypustit z vypustacieho ventilu a je to? ) v servisoch si nevedia co za ro pytat...

Editováno: , autor: Palino87
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...