Přejít na obsah

nefunguje otvaranie dveri u sofera


bimbo34

Doporučené příspěvky

ahojte,

mam problem. Dnes (bolo nejakych -10 °C) som centralom otvoril dvere, sadol do auta a chcel zatvorit dvere ale sa nedali... tak som vystupil a na dverach som zatlacil taky cudlik (nie ten, ktory hovori o tom ci su dvere zamknute alebo nie), lebo sa mi zdalo, ze tak v polovici svojej drahy... zavrel dvere... zatvorili sa v poriadku... ale uz sa nedaju otvorit... ani zvnutra, ani zvonka... centralom aj klucom ked zamknem tak sa cudlik (ten ktory hovori ci su dvere zamknute) na dverach normalne schova a ked odomknem tak sa vystrci... ked sedim vnutri a zamknem a potiahnem za klucku tak sa cudlik povytiahne ale dvere sa nedaju otvorit... vsetky ostatne dvere sa otvorit daju...

vedeli by ste mi poradit co s tym moze byt?

dakujem vam...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové

U mé Fabky 1,4TDI mi už asi čtyři dny nejdou otevřít zadní levé dveře(za řidičem) Otevírám dálkou a pod tapecem ani necvakne.Prostě vůbec nereaguje a to ani když to zkouším ze vnitř od řidiče,nebo klíčem ve dveřích.Myslíte,že to může být tou zimou,nebo je to vadný zámek? Nejdou otevřít ani ze vnitř.Přijde mi jako by byly stále zamčené.Díky za každý názor a radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak jen doplním,že jsem to měl na vagu a jak jsem již psal.Dveře jsou stále save(zamčeno).I když ostatní jsou odemčeny.S největší pravděpodobností je pryč zámek.Příští týden to dávám udělat.Největší problém bude se k tomu zámku vůbec dostat,aby se daly dveře mechanicky otevřít.No bude to oříšek,ale snad si mechanik poradí,aniž by zničil tapec,nebo něco jiného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Já nemůžu otevřít zadni dveře za řidičem už měsíc. V servise chtěli za opravu a originál asi 3500Kč. To šlý ještě na pátý pokus otevřít. Ted se ani nehnou. Začínají mne zlobit už i řidičovy dveře při otevírání dálkově. Prozatím se datí otevřít klíčkem, ale jak dlouho. Je nějaká finta nebo levnější cesta než 2x 3500v servise? Dík za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...