Přejít na obsah

Koupě ojetého Superba II


Jims Sanders

Doporučené příspěvky

No ono není kombi jako kombi. Do SII s twindoorem asi nacpu mnohem víc krámů na dovolenou než do Fábie kombi že.. A to nemluvím o moderních "SUV" co jsou velký a kufřík leda na kufřík. Takže on Superb i bez kombi strčí užitností do kapsy mraky jiných aut co si lidi kupují.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mně se zas nelíbí combi... i když věřím že je to praktičtější.

Na konci měsíce bych měl prodat svoje aktuální vozidlo (jestli to opatření dovolí) a budu potřebovat co nejrychleji náhradu, byl jsem se podívat na jednom supu 2010 za 180 000 a zjistil jsem že je to po nehodě za půl milionu..

Editováno: , autor: supmaniak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne chapu, jak rikam, kazdy ma iiny vkus. Jinak kupovat ojetinu, je vzdy risk. Pokud to neni auto, ktere clovek zna ( treba z firmy, kde s tim jezdil jen jeden pohodovy uzivatel), tak stejne nevis, jestli je vse v klidu.

Clovek musi udelat pred koupi, co se da, a pak jen doufat.

Kdyz jsem auto pred 2,5rokem kupoval za suprovych180 s 210tkm, tak jsem si rikal, ze tech 60 usetrenych,  kdyz tak vrazim dooprav. A ono zo auto zatim slouzi a slouzi. 

Editováno: , autor: koudy_123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@HANZTD Rozvody jsou 5let nebo 210.000km. Zřejmě se už ten člověk po 9ti letech bál, tak je udělal, možná začala téct pumpa...každopádně takový servis bez faktury když není ve škodovce je lehce zpochybnitelný ... 

 

Jinak chápu uživatele @supmaniak že se mu líbí třeba jen liftback, ale na auto které někde 8 měsíců stojí bych se nešel ani podívat ... protože už tam něco smrdí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Lancelot napsal:

Jsem dělal rozvody v 158 tis. km,  bylo na nich sice jen 105 tis. km (poprvé se měnily na záruku) ale  už měly víc jak 5 let a podle servisního plánu tak měly být vyměněny (r.v.2012). I tak jsem je asi o rok a půl přetáhl.

 

U mýho Supíka (r. v. 2014, najeto 165 t) jsem zaznamenal menší úbytek chl. kapaliny, tak jsem při pravidelný výměně oleje a filtrů mehanikovi řekl, ať se na to koukne. Zjistil,že prolíná pumpa. Vzhledem k tomu, že mělo víc jak 5 let, i když kilometrově zatím v pohodě, servis man řekl, že by měly být udělaný rozvody, jak je zde psáno. Nechal jsem je pro klid raději udělat komplet. Pak mi ukazoval rozvoďák a drážkovej řemen, oba měly nepatrné prasklinky. Tak alespoň mám nyní klid a zdá se mi, že je i tišší chod motoru. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně ta cena přijde v pořádku, samozřejmě pokud je vůz tak hezký jako je na fotkách. Nevím kam koukáte, ale 2012+ s podobným nájezdem začíná až na 280 000kč na tipcars například, je to nejlevnější superb II 2012+ s nájezdem pod 200 000km , navíc když vezmu v potaz výbavu, kde chybí snad jen columbus, lepší sedačky, střešní okno a pádla DSG, tak mi to nepřijde jako přemršťená cena vzhledem k ostatním vozům v nabídce. Samozřejmě v rámci liftbacku, kdyby bylo ve výberu i provedení combi, vypadá to trochu jinak.

Ale samozřejmě bych byl extra opatrnej, vzhledem k tomu že tam auto stojí už 8 měsíců mi něco smrdí..

Editováno: , autor: tranwel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...