Jump to content

Snímač otevřených dveří ??? (Combi)

Mikeš

Recommended Posts

Ahoj, mám problém, koupil jsem koktu kombi (ojetou) a všiml si že nesvítí světla v zavazadlovém prostoru. Takže jsem je vyndal a zjistil, že nejsou připojeny konektory. Takže jsem je připojil a světla svítí, ale problém je v tom, že svítí pořád...při otevřených (pátých) dveřích, při zavřenýchdokonce i když je auto zamknuto.

Zjistil jsem, že by čidlo mělo být u zámku 5 dveří, ale to tam vůbec není ( a nevypadá to, že by tam někdy bylo) ..... nevíte tedy kam vedou kabely od těchto světel? A jak udělat aby zhasínaly při zavřených dveřích? :(

Auto: Octavia Combi r.v. 11/99

spínač je na zámku 5. dveří, taky jsem stím měl problémy

Někdy pomůže spona, když ne tak druhej zámek

neměl bys přesný nákres...kde je to čidlo? A proč mi vedou kabely od těch světýlek do přední části auta a ne k čidlu?

Hlavně je divný, že pokud je připojím svítěj non-stop :angry:

U toho zámku je nacvaknutý mikrospínač,který je buď vychozený,nebo ten plíšek,který to přes něho spíná je ohlý.Musi svírat pravý úhel.Já jsem to vyřešil přídáním vypínače na boku kufru,aby nešel vidět.Když světlo potřebuji a to je minimálně tak si prostě rožnu!Jinak by ti to měla elektronika po určitý době vypnout sama! ;)

U toho zámku je nacvaknutý mikrospínač,který je buď vychozený,nebo ten plíšek,který to přes něho spíná je ohlý.Musi svírat pravý úhel.Já jsem to vyřešil přídáním vypínače na boku kufru,aby nešel vidět.Když světlo potřebuji a to je minimálně tak si prostě rožnu!Jinak by ti to měla elektronika po určitý době vypnout sama! ;)

Máš fotečku toho vypínače (kam si ho umístil)...to není špatný nápad -_-

• 18 years later...

Zdravím mám podobný problém, Ale s tím že to nevidí kufr jako otevřený, a tudíž do toho osvětlení vůbec nejde proud. Jinak vše šlape dobře a svazkem kabelu to není. Nevíte, kde by mohla být chyba? Děkuji. Pavel