Přejít na obsah

Volant


Wertheim

Doporučené příspěvky

Ne do Feliny z Fabky nebo Octavky nic nedaš.Jediny čtyřrameny volanty jsou origo co tam dávaly.Podobny se dávaly i do VW Golf 3 měly by pasovat.Ale jenom na ty co mají kratší sloupek řízení na ty s delším šel volant z favorita taky čtyřramenej ale neměl uprostřed klakson.

post-14-1154817351.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten 4 ramenej origo sem mel ve feline a jeste byl v kuzi a muzu jen doporucit, suprove se s nim jezdilo a jedine s airbagem ;)

To věřím.. Nevíš jestli se ještě dá někde sehnat? Známej má ten 2ramenej bez bagu a nic moc... <_<

kol1 Technická: dá se do feliny dodělat posilovač říz. ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Čau mám tady takový dotaz. Chtěl bych si pořídit nejaký Sportovní volant a nevím jak a co s tim. Auto AIRBAG nemá takže výhra ale nevím co s klaksonem. Taky nevim jak se to demontuje. Máte někdo sportovní volant namomtovanej??, pochlubte se at dostanu inspiraci ;):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je jednoduché, sportovní volant si tam mužeš dat jaký chceš, potřeba si sehnat nábu (přechod) na felicu, je tam nějaký tisícihran ( nevim kolik) a na náboj lze dat jakýkoliv sportovní volant. Klakson taky neni problém dá se přikoupit tlačítko do středu . nějaká inspirace http://speedpro.cz/interier-volanty-c-26_30.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravim.

Potreboval by som poradit ohladne vymeny 2 ramenneho volantu za 4 ramenny. Mam Feliciu rv. 95, ale netusim ci pasuje tisichran. Presiel som uz zo dve fora, a ani tuna som nenasial podobnu temu kde sa to riesilo. Ked s tym ma niekto skusenosti bude velmi vdacny ked sa podeli. Zaujima ma hlavne co vsetko je k tomu potreba, a aky je rozdiel keby zozeniem volant s airbagom a bez airbagu.

vopred dakujem za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak volant ti pasovat nebude, do 06/96 je tisícihran stejný jako u Š1000 a dál, od 07/96 je už jiný tisícihran ale shodný s ostatními vozy koncernu VW

Jinak k volantům do 06/96 se montoval 2ramenný s oválným tlačítkem klaksonu, od 7/96 2ramenný s kulatým tlačítkem klaksonu a nebo 4ramenný ale i do vozů bez serva..teda min verze Trumf má 4ramenný standard a bez serva ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dělá se přechodka,potom můžeš na starou volantovou tyč hodit např. volant z Fabie či Octavie.

Mam za to, že u Felicie se to lišilo pro volanty s airbagem, ale co jsem se díval, tak buď je hodně Felicií překopaných nebo se tam při výrobě dávalo co bylo po ruce

Jsou to dva kousky železa - jedna jakoby podložka a drhý kousek redukce. Pokud budeš mít zájem, až budu doma, tak to vyfotim a hodim ti to sem ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

volanty ktere maji ovalny stred maji starou volantovou tyc (favorit a pod) , auta s kulatym klaksonem a vsechny face modely nova volantova tyc tisicihran stejny jako na stare tyci ale je tam dana prechodka ze stareho tisicihranu na novy tisicihran ( 4 rameny volant, fabia apod.) Jen pouzitim prechodky se to resit neda jelikoz stara tyc je delsi, cili kdyz by se na ni nasadil volant 4 rameny nebo z fabie apod tak bude daleko od lukasu a bude tam hnusna mezera. Aby si tam ten volant dostal potrebujes koupit novou volantovou tyc, prechodku pokud neni uz na ni, plasty jenz jsou pod volantem, a jiny sberaci krouzek.

Prechodku mam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...