Přejít na obsah

LED denní svícení RS Milotec


lojzahlina

Doporučené příspěvky

Tak nikdo nemá zkušenosti? Jde mi o denní svícení a toto se mi jeví asi jako nejhezčí zabudovaná varianta. Když teda nepočítám RS nárazník z faceliftu, ale to předělávání s tím, do toho se mi nechce. Radši si koupím RS nárazník z předface tady s tím a všechno bude sedět bez nějakýho řezání jak má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 roky později...
  • o 8 měsíců později...

Lidi, mě spíš zajímá, když bych si dokoupil denní svícení jak má Petuldo, zda bude fungovat za pomoci čidla ve zpětným? Dal bych si polohu na denní svícení, takže když bych vjel do tunelu, ty ledky by se vyply a začali svítit normální světla a obráceně. Jde to tak nastavit?

V 2. 4. 2012 na 14:36, 11Petuldo11 napsal:

I ked si sa uz pustil do narazniku RS Fl dam sem par fotiek, mojich DRL. Funkciami su take iste, ako tie, co si uviedol na zaciatku prispevku (Denne svietenie, pozicne svetla). Moje DRL sice predava aj Milotech, ale myslim, ze sa to uplne na ich vyrobu nepodoba.

post-70099-0-87149400-1333370177_thumb.j

post-70099-0-03800600-1333370188_thumb.j

post-70099-0-39675300-1333370196_thumb.j

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne ze jo. Auto uz ted funguje tak, ze hlavni svetla ve tme rozsviti, ne? A to denni sviceni se standardne zapojuje tak, ze sviti pri zapnutem zapalovani a vypnutych hlavnich svetlech. Takze to bude fungovat presne jak chces. ;)

 

(On teda pise, ze ma DRL / pozicni svetla. Ty bys mel koupit jen DRL, jinak ti budou se snizenou intenzitou svitit i pri rozsvicenych hlavnich svetlech. I kdyz i to by se dalo zapojenim vyresit, ale lepsi je rovnou kopit pouze DRL.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...