Přejít na obsah

Webasto - nezávislé topení Octavia II


franta007

Doporučené příspěvky

  • Dobrý deň...Chcem sa opytat....mam v Octavii 2 pred FL webasto Thermo top E...na zapinanie som nasiel iba gombik zo zelenou diódou...ktorý je pod riadiacou pákou....ked ho zapnem zacne hucat webasto a aj zacne fukat dovnútra ale po 2 sekundách vypne....ked je nahriaty motor a zapnem tak fuka teplý vzduch dovnútra.....zospodu sa nedymi...ale huči to kym to nevypnem...nevie mi niekto poradit_?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dobrý den...chcem sa opytat na webasto...mam Octaviu 2 pred FL...mam pod riadiacou pakou maly gombik zo zelenou diódou...ked zapnem tak trosku zacne fukat dovnútra a po 2 sekundách prestane...nedymi....ked je motor zohriaty tak fuka teplý vzduch ale nedymi...nevie mi s tym niekto pomoct

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 11 měsíců později...

Ahoj, mám OII FL domontoval jsem tam Thermo TOP V EVO, mám i ovladací panel CLIMATRONICU s topením, dálku T91R, vše funguje parádně. Ale problém mám s tím, že funguje zároveň jako příhřev - to že topí i když nechci a nemůžu jej ani vypnout. Když je teplota tuším pod 4,5 nebo 4° tak se prostě samo zapne a topí než se nahřeje motor do snad 90ti st. 

Zkoušel jsem vše, tovární nastavení jak topení tak panelu, jezdit se zaplým/vyplým AC i AUTO a nic. Když jedu dál tak mi to nevadí, ale problém je když jedu kousek do obchodu, tak mi příjde zbytečné aby topilo. Chtěl bych si jej zkrátka ovládat buď dálkou nebo tlačítkem, zkrátka to mít pod kontrolou!

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj, prosím kdo máte webasto v Octávce originál či přidělavano jako original. Podivejte se mi prosím na kodování. V příloze je mé a myslím, že je něco špatně nakodováno, protože mi to topí furt pod 5st. a ani se nerozsvíti kontrolka na climatronicu a nemůžu to vypnout. 

 

webasto.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj, potrebuji poradit. Ve sve OII mam z vyroby Webasto. Nefungovalo, tak jsem ho nechal vyndat. Bohuzel jsem nebyl u demontaze. Ted ho chci namontovat zpet, ale uznevim poradne jak a kam. Vim ze pred spolujezdce, pod naraznik, k nadrzce ostriku..ale tot vse. Nadrzka je navic pry.kotvena do tela bufika..nemate nekdo.fotku.nebo popis, jak to tam spravne usadit?diky

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím všechny,

mám O2 2011 2,O TDI 103kW CR CFHC s originál zástavbou Webasto a Climatronicem.

Momentálně řeším problém s tím, že Webasto při spuštění DO zapne, ohřeje komplet motor (teď při teplotách lehce pod nulu, kdy auto třeba den stojí za cca 20 minut na nějakých 50 st. C), ale ne vždy sputí ventilátor do interiéru. Někdy spustí, někdy ne.

Diagnostika ve škodovce žádné chyby nevykazuje. Maximálně jednu o které vím - 00664 002 (1x) - Ukazatel zásoby paliva - pokles pod spodní mezní hodnotu.

Když při zapnutém NT vlezu do auta zapnu spínačku a spustím manuálně ventilátor a jdu zase z auta pryč, jede vše v pohodě a auto je za chvíli vyhřáté. Řešili jste někdo podobný problém? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...