Tygrik Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) Hoši, 1.3. to stihnu nejdřív tak po 18:00. Nebo se pokusím o nemožné a přeházím pár věcí a snad nějak dorazím na chvilku mezi 16:00 a 17:00. Držte mi fleka na parkovišti. Editováno: 27. Únor 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 ja prijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 dorazíím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Hoši, 1.3. to stihnu nejdřív tak po 18:00. Nebo se pokusím o nemožné a přeházím pár věcí a snad nějak dorazím na chvilku mezi 16:00 a 17:00. Držte mi fleka na parkovišti. trochen zaber šponu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Budu tam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 jsem napocital 7 lidi tak v ctvrtek 16h oki u te Tesco tabule nebo jak jste to rikali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 na 85%přijedu,mam dceru v nemocnici tak nevím kdy ji pustí ale asi ve středu no a synátorovy jsem slybil fotbal ve čtvrtek 16.00 ale nějak to udělám a příjedu v 16.00 k Tescu do zadu po pravé straně.Tož abych se rozkrájel vše stihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 tak co lidi ,na tech 16h u Tesca vzadu?Ja dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Jasně, taky su tam !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 ja taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 1. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 (editace) domluva platí auta moc neleštěte asi bude pršet Editováno: 1. Březen 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 dnešek za mne dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Chlapi, jsem rád, že jsem Vás poznal. A hlavně už vím, proč Kong nemá Kinga! Doufám, že to někdy zopákneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Chlapi, jsem rád, že jsem Vás poznal. A hlavně už vím, proč Kong nemá Kinga! Doufám, že to někdy zopákneme. jsi rychlík, s tím fotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 1. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 (editace) bylo to super takový minisraz ale fajn Tygrik: Editováno: 1. Březen 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 1. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 jinak musím říct že ty gogovi sloupky v černé jsou super ! příště to okouknu live detailněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 jinak musím říct že ty gogovi sloupky v černé jsou super ! příště to okouknu live detailněji jo, kamaráde, on je mazák přes takové věcičky. A sežene snad vše.....A vypadá to dobře.Si vzpomínám,že se to dělávalo kdysi dávno samolepícíma tapetama nebo přímo matnýma barvama stříkalo.Já osobně měl udělaný barvou plech zevnitřku na Š120ce na dveřích a to samé jsem aplikoval na LIAZu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 (editace) Fotil jsem asi ještě o něco později Editováno: 2. Březen 2012, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 bylo to super takový minisraz ale fajn Tygrik: s kolohnátem KonGem.Bylo to dobrý, v létě by to chtělo něco většího u vody.....Gril, masíčko, .... "říkal jsem bez bab, doktore" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Fotil jsem asi ještě o něco později hezkyyyyy Koudelka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 (editace) Tak pánové, nepřejte si slyšet ten sprdung od Artigase! Prý je Skoroprostějovák a já mu nic neřekl! Snad to nějak vyžehlím. Možná se tu rýsuje i nějaká akcička... Editováno: 1. Březen 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Tak pánové, nepřejte si slyšet ten sprdung od Artigase! Prý je Skoroprostějovák a já mu nic neřekl! Snad to nějak vyžehlím. Možná se tu rýsuje i nějaká akcička... hmmmm, to jsi poto. To se vypiluje. Musí taky sem tam vlízt na fórum.....Škoda že ta pitomá Plkanovská kaluž je vypuštěná..... Ale jsou i jiné vody.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Pro me taky pekna mini akcicka i kdyz nejsem prostejov hovorim za prerov super Jakub pak se ozvi na ty disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 škoda že jsem na toto vlákno narazil až ted, dojel bych se na vas podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 (editace) 8 kočáru na takovou malou vísku jako je prostějov byl slušnej výkon klidně bych to zas za nějaký měsíc opakoval snad už někde na zahrádce a aspoň s nějakým birelem Editováno: 2. Březen 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.