Pitrsman Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 KoNG:no sem se s toho cafe 3x po ceste poscal :'> nez sem dorazil dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 spíše z té matonky né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 doporučuju smázněte si ty spztky...bo vám to počorujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 lidi hele co jsem nasel vim ze to sem nepatri tak pardon za OT http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405652_359677644051601_100000281060577_1383318_709499879_n.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Kdybych přijel včas , tak jsem Vás mohl poznat líp. Snad to podruhy vynde. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Rozhodne takovych setkani jeste bude ,jsem tak premyslel ze by sme mohli udelat sraz oloumoucaku ,prostejov,prerov a hranice dohromady a udelalo by se to v olmiku u olympie at to ma kazdej stejne km co vy nato?Treba zacatkem dubna v nejakem peknem dnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 jestli bude čas tak určitě přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 hele kluci neni problem přijed ale musi se to zase naplanovat tak jak teď,bylo to supr jsem rád že jsem vás poznál a na ten gril a pivečko pojedeme už ať je tepleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 jinak kluci moje tel.je 739940747 kdyby někdo chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Chlapci kukněte na Yeťácký vlákno do Ostatních. Myslím, že by se sraz Yeťáků mohl rozšířit. http://forum.skodahome.cz/topic/117691-sraz-praslavice-bily-kamen-a-jine-radovanky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Olm bych hecl, ale klidně i PV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 (editace) Jinak tu je už olomoucký a hraničácký vlákno, tak je třeba napsat i tam. To bude pak kotel lidí. Editováno: 9. Březen 2012, autor: Pajk85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Zdar chalani,chtěl jsem se zeptat nevím jak se to jmenuje ale je to do jumbo boxu.Oděláva se to když chcete mit klimatizovaný jumbo box.Je to takový čurapajtl vytahovaci na boku ve vnitř.Koupil jsem vše ale ten čurapajtl tam neni.Nebo mi poraďte kde to můžu koupit.Diky Alda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Chlapci kukněte na Yeťácký vlákno do Ostatních. Myslím, že by se sraz Yeťáků mohl rozšířit. http://forum.skodaho...jine-radovanky/ čauko Tygříku, nebyli jste dnes náhodou s Artigem a ještě jedním Yetíkem u Olympie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Zdar chalani,chtěl jsem se zeptat nevím jak se to jmenuje ale je to do jumbo boxu.Oděláva se to když chcete mit klimatizovaný jumbo box.Je to takový čurapajtl vytahovaci na boku ve vnitř.Koupil jsem vše ale ten čurapajtl tam neni.Nebo mi poraďte kde to můžu koupit.Diky Alda Jukni na vlákna interiéru resp. klimy a dej dotaz i tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 čauko Tygříku, nebyli jste dnes náhodou s Artigem a ještě jedním Yetíkem u Olympie? Dnes už víš, že byli. Spáchal to Mike. Chlapci, když tak dejte odkaz na akci "Bílý kámen" i na jiná vlákna, kde jsem ještě nebyl a která zákoutí jsem ještě neprošel. Ať se lidi nahlásí. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 (editace) Co je "Bílý kámen" ??? Nebylo by spatny udelat sraz u OLOMOUCKE Olympie a byla by to cela morava :kol-28: Editováno: 11. Březen 2012, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Co je "Bílý kámen" ??? Nebylo by spatny udelat sraz u OLOMOUCKE Olympie a byla by to cela morava :kol-28: Přáslavice jsou taky good....Volná příroda atd... http://forum.skodahome.cz/topic/117691-sraz-praslavice-bily-kamen-a-jine-radovanky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 no pocki ja sem to nejak nepochopil tos to ze mam fabku to tam nemuzu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 no pocki ja sem to nejak nepochopil tos to ze mam fabku to tam nemuzu? No já s tím "škatulákem" taky nevím, ale Tygřík se tváří že nás nepokoušou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 rád bych vás pozval na tradiční sraz v Hranicích na parkovišti u nákupního centra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Chlapci, rádi vás všechny uvidíme, ať máte jakékoli auto. Hlavně vezměte dobrou náladu. Naše politbyro udělá ještě válečnou poradu, kde doladí program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 rád bych vás pozval na tradiční sraz v Hranicích na parkovišti u nákupního centra http://forum.skodaho.../page__st__2350 sice sem te vidim kazdej den ale ty hranice bych testnul takze 7.4 v Hranicich?Dojede nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Co ty hranice Prostejovaci?Doufam ze vas 8 dojede Ja jsem za vama taky dojel do prostejova B) stejne rozeslu pmky jeste kdyby nekdo pozapomel at je nas vice lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Sakryš, to mě moc mrzí, HKPM Prostějov má 7. 4. tradičně velikonoční soutěž a já jsem v organizačním týmu. To už přijdu o druhý sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.