Přejít na obsah

Interiérové lišty - dekor dřevo


:Petr

Doporučené příspěvky

Koupit se dají jenom v sadě a to je celkem drahota http://www.skoda-parts.cz/prodej.aspx?sekce=4160&pageNum=2&itemCount=18

Ideální kouknout na inzerátech po nějákých bouračkách a koupit to znějákého vraku za pakatel

třeba zde http://auto.bazos.cz/havarovana/?hledat=%C5%A1koda+octavia+II&rubriky=auto&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&Submit=Hledat&kitx=ano

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano, první uvedený web mohu doporučit, i když je drahý. Ačkoli dodání předcházelo několik problémů (namísto toho, co jsem si objednal mi pán poslal 2 řídící jednotky s hodnotou kolem 20 tisíc - byl asi celkem nervózní, zda je vrátím zpět :kol-28: ), nakonec vše přišlo v pořádku. Konkrétně jsem si objednal jediný díl interiéru, který jsem si nelakoval sám a to kryt popelníku. Když jsem totiž v autě používal svůj nalakovaný popelník, hned se hrozně poškrábal - ten originální mají nějak ošetřený a škrábe se méně ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro vinklece: já měl stejný problém. taky jsem měl v autě tenhle drzak na mobil, kterej sem. vyndal a po něm tam zůstala hnusná díra. normálně jsem zavolal tady u nás (pardubice) k jednomu prodejci škodovek, kde mají i náhradní díly atd, a tuhle okrasnou lištu před.spolujezdcem jsem si tam samostatně objednal a vyzvedl asi za nějakých 450 kč. Takže tím bych chtěl.říct, že si nemyslím, že by se prodávala jen v sadě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...