Přejít na obsah

Výměna čelního skla


mischak

Doporučené příspěvky

Já to sem nechtěl moc psát, tak nějak to není moc ke chlubení, ale Tulák měl asi 350km a trefil mě kamínek. Docela šlupka. Na okně mám nyní takový maličký škrábanec. Bez nápovědy těžko hledatelný, ale je tam, já o něm vím. Ničemu zatím nevadí, tak to nebudu řešit, ale teda jak mě to naštvalo, na novém autě. Jen doufám, že mi to nebude ničit lištu stěrače.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S Yetikem jsem se potkal s kamínkem zatím jednou - naštěstí bez následků, i když rána do byla slušná. Na předchozí Fabii jsem dostal během půlroku dva zásahy, které zanechaly na skle nesmazatelné stopy :aggressive:

Editováno: , autor: jarek95
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem to taky přes pojišťovnu a tak jdu do autorizovanýho servisu a tam po mě chtěli 13 000,- jelikož mám pojistnou částku na 10 000,- tak s poděkováním utíkam jinam. Zastavil jsem u autosklohák a po domluvě auto zanechal ,výměna se vším všudy to znamená dešťový senzor a sklo za 8 900,- :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, ako ste spokojny s vymenou celneho skla? ja som dnes absolvoval vymenu v autorizovanom servise a som zhrozeny. Jeden kryt A stlpika nezasunuty spravne, z vnutra auta je vidiet tmel, takisto z vonku, ako je sklo po okrajoch stmavene. Som maximalne nasraty a idem to reklamovat. Zajtra to nafotim a pridam to tu. Ake mate vy skusenosti? vdaka za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj, nestastnou nahodou sa mi poskodilo celne sklo a muselo ist na vymenu - nove auto = vymena v autorizovanom servise. S vymenou nie som spokojny, nakolko horna hrana skla na strane vodica je zhruba o 5mm nizsie ako na strane spolujazdca. Na prilozenej fotke je to pekne vidiet, ak si porovnate hranu okna pod bielymi bodkami s hranou karoserie. Skuste mi prosim poradit, strasne ma to stve, je to normalne a uspokojit sa s tym, ze tam nezateka, alebo to riesit ako reklamaciu. V reale je to jednoducho dost viditelne.

Vdaka za vase nazory

post-59887-0-56668300-1302714986_thumb.j

Editováno: , autor: ivanpav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě reklamovat !! to okno musí být rovně, dnes jsem ho zrovna na Yetim měnil, nechá se usadit a zafixovat úplně přesně jak z fabriky. Měli by ho opatrně vyříznout očistit zbytky lepidla , natřít aktivátorem, a znovu a přesně nalepit

Hodně štěstí s reklmací

Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě reklamovat!! ja už měnil 2x :angry: . Nemám moc dobré zkušenosti s autorizovaným servisem (jsou drahý a kvalita radši nemluvit) nechal jsem to dělat v autosklo hak a spokojen ve všech směrech.

Editováno: , autor: mischak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Dobrý den mám dotaz ohledně výměny čelního skla, bohužel mně ho dnes kámen poškodil mám na něm pavouka.Měnil někdo zvás již sklo kolik to stálo a je lepší měnit v autorizované servisu nebo u firem které jse zabívají výměnou autoskel?Jinak sklo mám pojištěné do limitu 5000kč.Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi rozbil kamarád sklo při cestě z Bulharska. Byli jsme domluveni že dám do servisu (autorizovaného) a on zaplatí případný doplatek. Nechtěli jsme to tahat přes pojistku. Sklo vyměnili já jsem spokojenej,kamarád nic nedoplácel,protože jak jsem zjistil mám připojištění bez limitu. Platím 500kč. Naši mají s limitem a dopláceli + - 1750kč. Ale nechal jsem si dát ORIGINAL OD ŠKODOVKY. Jednalo se FII r.v. 07.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5000 je malo, ja menil na fabii a s praci a meterialem to vyslo na 5800kc. Zalezi jak je ten pavouk velky a kde je umisteny, u mne pojistovak prijel a nejdriv se to snazil opravit to sadou a az kdyz to mu to prasklo az do hrany sklo odepsal. Sklo jsem menil primo v autorizovanem servisu, vim ze pojistovna prskala neco u vyssi cene proti jejich tabulkam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minuleho roku som po odskocenom kameni z protiiduceho vozidla bol nuteny vymenit celne sklo. Vsetko som to riesil cez havarijne poistenie, ziadna spoluucast, vsetko do 1 centu preplatila poistovna. Vymenu som zveril spolocnosti Hornet Autosklo... Maximalna spokojnost, vsetko zabezpecili oni od obhliadky poistovakom az po samotnu vymenu. Fakturu, ktoru som podpisoval bola vystavena na 262,80,- EUR. Vymenene sklo na fakture malo cislo: 7813AGSVWZ. Jednalo sa o tonovane sklo bez snimaca na dazdovy senzor a bez rozmrazovacej funkcie. Uz rok jazdim s vymenenym celnym sklom a nemal som doteraz ziaden problem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží u jaké pojišťovny to máš pojištěné. Psal jsi, že máš limit 5 tisíc. Každá pojišťovna má jiný výpočet ceny za výměnu čelního skla.

Já osobně bych to dal do firmy která se tím zabývá každý den a ne jen jednou za čas. Záruku máš stejnou a sklo dostaneš taky značkové. Podle zkušenosti taky vím, že autorizovaný servis má na výměnu skla až 3 pracovní dny. V servisech zaměřených přímo na autoskla je výměna na jeden den. Ráno přijedeš a odpoledne máš opravené auto.

Jestli chceš více informací tak se podívej na mé stránky viz.podpis nebo napiš SZ.

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za odpovědi.Dnes jsem sondoval ceny výměny skla no autosklo pavlu žďár cca6000kč skoda maca jihlava 7000kč pro mě je výhodnější ten žďár jelikož tam pracuji , ale nezeptal jsem se jestli by to sklo bylo original.

Editováno: , autor: big
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak mám sklo taky vyměněné nakonec jsem dal auto do autorizovaného servisu a výsledek, potěšilo mně že sklo je originál s logem škoda dokonce ise stejným rokem výroby jak ostatní okna asi díky tomu že jim leželo na skladě.Ale jsou tu i negativa odřená hrana kapoty otisky rukou na tepecíruňku u skla a odřený stropní tapecíruňk podél celého skla asi od řezacího drátu.Takže pocity mám smíšené a nato žemi servis všichni doporučovali jak je dobrý tak nevým jak pracují ostatní servysi které jsou běžně krytizovány. Jinak cena 7500kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám sklo taky vyměněné, nakonec jsem dal auto do autorizovaného servisu a výsledek, potěšilo mně, že sklo je originál s logem škoda, dokonce i/se stejným rokem výroby jak ostatní okna, asi díky tomu, že jim leželo na skladě./Ale jsou tu i negativa, odřená hrana kapoty, otisky rukou na tepecíruňku u skla a odřený stropní tapecíruňk podél celého skla, asi od řezacího drátu.Takže pocity mám smíšené a na/to, že/mi servis všichni doporučovali, jak je dobrý, tak nevýím, jak pracují ostatní servyisi y, které jsou běžně kryitizovány. Jinak cena 7500kč.

Moc se omlouvám, ale neodolal jsem, bigu. :_icon_smich2: Tak to je rekord! Pokud jsem v té rychlosti něco přehlédl, omlouvám se. :smich:

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...