Přejít na obsah

Auto plavec


Majra21

Doporučené příspěvky

Zdravím,

Koupil jsem Fako od dědy, najeto 98 tis. r.v. 1992. Celkově dobrý stav, až na to, že auto neuvěřitelně plave na nerovnostech. Nechal jsem tedy prověřit podvozek u známého na STK a ten až na prasklou manžetu nezaznamenal žádný problém. Brzdy ok, vůle žádné, dokonce mi auto pochválil, že s ním ještě nadělám spoustu parády :-)

Pokud je ovšem podvozek v tomto směru v pořádku, nenapadá mně co by mohlo způsobovat moje nedobrovolné výlety do protisměru. Zvláště pak zadek, jako by jen tak vlál za autem a lítá si kam se mu zachce.

PS: pneu nahuštěny dle pokynů výrobce, tím to není. Do stran auto netáhne ani při akceleraci či brzdění.

Máte pro to někdo vysvětlení?

Díky.

Majra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tlumiče pérování v (_!_) - jednoznačně. Kup si celou sadu, nejlepší jsou prý ty do pick-upa, mají vyšší únosnost a lepší útlum. Dál nechej vyměnit nebo si sám vyměň zadní silentbloky na přední nápravě - jsou to takové asi 5cm velké špalíčky gumy, vložené mezi ramena a kastli, které zachycují zkrutné síly od přední nápravy. Byly mi před lety doporučeny polyuretanové náhrady, gumové ani silikonové nemají takovou životnost (velmi rychle se vyžvejkají) - ty polyuretanové bývají nejčastěji modré. Já je nemusel měnit 6 let a auto s nimi pořád ještě jezdí, zatímco gumové (originální ND) byly pryč do 2 let...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...