Přejít na obsah

Sraz - Přáslavice, Bílý kámen a jiné radovánky.


Artigas

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu, že se tu vyskytly už nějaké nejasnosti, za které mohu i já, zakládám nové vlákno, které bude věnované srazu, jenž je plánován na termín 28.4 – 1. 5. 2012. Sraz bude nejspíše v malé vesnici Přáslavice, 10km od Olomouce.

Rád bych poprosil všechny, kdo vážně uvažují, že se zúčastní, aby sem napsali, ať mám nějakou představu jak velkou skupinku vytvoříme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejprve se pokusím shrnout to, co jsem už napsal dříve.

28.4.2012 7:00 -16:00 AČR umožní navštívit Vojenský prostor Libavá v rámci tradiční akce Bílý kámen. Bude tak možnost navštívit jinak nedostupnou část Nízkého Jeseníku resp. jeho východní část - Oderské vrchy. Prostor lze projet na kole čí projít pěšky.

Pro zvídavé více na: http://www.akcebilykamen.cz/index.php

Dovolil bych si navrhnout sraz cca v 9-10hod. v Přáslavicích a společně se vydat do vojenského prostoru. Po návratu mám předběžně domluvený dvě místnosti- celé první patro rozhledny Božka v Přáslavicích ( Klubovna fotbalistů a Sušárna dresů).Zde by se mohl k večeři podávat gulášek, na zapití pak pivo Svijany a jiné tekutiny. Po večeři by nastal prostor pro nekonečnou diskusi na téma Yeti.

Místo guláše je možno se odebrat do některé místní restaurace, kde se vaří. Je tu i pizzerie.

Na WC by se muselo o patro níž. Budu žádat i otevření sprch, ty jsou také v přízemí. Sušárnu dresů plánuji pro případné zájemce jako noclehárnu. V místnosti je jedna rozkládací sedačka, ostatní spacák a na zem. Další možnosti ubytování jsou u mě doma – v obýváku je rozkládací sedačka pro dva, v ložnici dcery jeden a půl lůžko, při trošce skromnosti opět pro dva, v pokojíku dcery je sedačka pro jednoho a další může spát na matraci viz foto.

Kdo by chtěl přijet z větší dálky už v pátek – vyřešíme.

Pokud by z nějakého důvodu fotbalisté nepůjčily místnosti v rozhledně, je v záloze větší vojenský stan, židle a stoly pak od obce.

Kdo by chtěl spát ve svém stanu, místo pro jeho postavení bude hned pod rozhlednou.

Vedle rozhledny bude přenosná udírna.

Chtěl bych ještě podotknout, že veškeré mé konání směřuje k tomu, aby tu v Přáslavicích zůstala co největší skupina přes noc, ať to trošku rozjedeme i bez aut.

post-54880-0-33625500-1330715641_thumb.j

post-54880-0-83758200-1330715669_thumb.j

post-54880-0-04962800-1330715679_thumb.j

Editováno: , autor: Artigas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předběžně se přidávám. Klidně přespím ve vlastním stanu. Snad bude na konci dubna slušné počasí. Už se těším.

Viste, jsem rád že přijedeš a doufám, že tentokrát vezmeš manželku sebou. Pro holky chystám speciální soutěže jako je hod vařečkou do dáli, vrh naběračkou na cíl, slalom na koloběžce mezi hrnci apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viste, jsem rád že přijedeš a doufám, že tentokrát vezmeš manželku sebou. Pro holky chystám speciální soutěže jako je hod vařečkou do dáli, vrh naběračkou na cíl, slalom na koloběžce mezi hrnci apod.

Manželka v tomto termínu bude házet válečkem nebo čím s jejich babincem. :kol-121: Snad příště.

Pro Mar1tina: bylo by hezké, kdybys v pátek 27.4. dopoledne převzal auto a odpoledne stál pod rozhlednou, ale klidně se z někým domluv a přijeď i bez auta, určitě tě z rozhledny nehodíme dolů.

Pro Mar1tina: Pokud se něco nestane a pojedu, můžeš se svézt se mnou. Třeba ale bude Škodovka rychlejší. :scooter:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...