Přejít na obsah

Alu kola 18palců


aleššš

Doporučené příspěvky

  • o 3 roky později...

Uvažuju o kolech na léto. 18". Mám takovou světlou fialovou metlu, takže kola chci lesklý, klasika, ne takový ten super chrom. Zkuste dát svoje návrhy co by se Vám líbilo. Cenovka do 4 tis za kolo. Nechci škodovácký, to maj všichni :-) Nechci nějaké nudné jako 5 loukotí, ale zase aby to bylo k charakteru auta tj velké rodinné kombi, se sportovnějším zjevem :-)

 

Něco co třeba jsem zatím našel: http://www.mojeelektrony.cz/mam-a4-8x18-5x112-et35-stribrny.html

 

mam-a413835874815277de991ef60.png

Editováno: , autor: AR1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Chlapi s tými 18 nehucia vám na diaľnici pri 150 km za h . Hlavne sa pýtam tých čo jazdia viac než 100 km po dialnici.  Ja mám 18 palcove jazdím prevažne vieden  ... ale keď idem k nám na Sk tak po 200 km jazdy musím normálne spomaliť na 130 km/h lebo pri 150 km/h  hore to hučí. Mám obuté Conti prémium contact 6. Vyzerá to pekne na 18 Ale jazdiť na tom diaľky blaznovstvo. Ako to je u vás s vašimi 18 spokojný hlavne ty čo jazdia diaľnice a dlhšie ako 5 min. Do roboty to mi tak nevadí mám 25 min po diaľnici, tak to sa dá vydržať. Ale dlhšie ako hod. Ro už začína ovplyvňovať moje nervy :) .. čo vy na to.. možno som mal kúpiť iné gumy napríklad Dunlopy.  Máte aj vy ten istý názor na 18 palcové elektrony a ich hlučnosť ego je to naozaj gumamy

Editováno: , autor: Tomas Beginer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A máš origo ET46? 

Ja napríklad mam a gumy Goodyear Eagle F1 s hlučnosťou 67dB, ale zdá sa mi, že na zlej ceste hučia viac ako 17ky zimné Continental. 

Disky sú origo Passat CC. Aj ET sedí.. 

Tak si na tom asi podobne. 

Možno ešte potrebujú sadnúť. 

Editováno: , autor: r_e_n_e
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Už hotovo 18 predavam kúpil som 17 palcové Brock elektrony a dunlopy sport a už klud .. už nemám chuť vyskočiť z auta po 4 hodinách jazdy na diaľnici jazdím rýchlo a 120 jazdiť sa mi nechce len kvôli tomu aby bolo konečne v aute ticho...aj keď je mi ľúto  lebo to auto na 18 vyzeralo parádne..  jazdím veľa a radšej to pohodlie.. keby so. Robil 10.000km za sezónu tak ostanem na 18 lebo boli parádne... len to pohodlie bolo preč... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Jasné nové gumy od continentalu prémium contact 6.. už som 18 predal je mi ich ľúto boli to krásne od OZ racing kolesa teraz Mám 17 obuté dunlopy sport ZR17.. a konečne je v kabíne ticho môžem jazdiť 160 km za hod. A nemám žiadnu migrénu už. Ja viem ze to ma hucat keď je nízka guma ale nemyslel som že až tak 18 k tomu S2 není nejako super odzvucnena ako S1 takže radšej tie 17.. príde mi to že S2 je stavana na 17. Ako na 18.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...