giorgio.v75 Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Zdar všichni, nedávno jsem se tu někde dočetl že si někdo chce k chipu přehodit i silnější turbodmychadlo z dvoulitru do jednadevítky. Ptal jsem se, ale neodpověděl. Tak jsem už dlouho zvědavý zda je to možné, myslím hlavně jen tak jestli to do sebe pasuje, nebo je to děsneý oprus i pro profíky, tudíž nedoporučujeme, nebo je to absolutní nesmysl? A při cenách turba, jestli je to výhodný oproti hybridu či ne, pokud z 1.9. nechcete kombinací úprav zrovna až 180koní a víc. Nějaká zkušenost????? Možná se ptám na hovadinu, každopádně díky za reakce. Zajímá mě to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jendyxx Posted September 6 Share Posted September 6 Dobrý den chtěl bych se zeptat na alternativní turba k 2 octavii 1.9tdi 77kw kód motoru bjb, ideálně na přemapování z větších kw např. 2.0 103kw. Popřípadě i kde koupit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simon7253 Posted October 10 Share Posted October 10 Nevíte někdo zda pasuje turbo z 2.0tdi do 1.9tdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts