Přejít na obsah

Výměna motoru 1.2 TSI - rozvody


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny odvažne majitele 1.2tsi

Já mezi prvníma 5.2010.V18000 výměna rozvodu.Po 4000 opět rachot při startu.Včera návštěva servisu,dnes telefonát ,výrobce rozhodl výměna motoru.

Nenechte si namluvit že Škoda nic neřeší.Najděte servis který pošle hlášení výrobci.Mně konči záruka 5.2012 a přesto dostanu nový motor.

Jinak spotřeba za23500 km 5,15.

Sakra, neumím opravit název tematu.

Editováno: , autor: jira lyc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rachoti ti řetěz a škodovka to vyhodnotila na nový motor ? Jak moc to rachoti že se nemění řetěz kladky ,ale celej motor ?

Jest-li to není i tím,že raději inovovaný celý motor vč.upraveného turba a nového systému olejových kanálů, které byly(a u mého auta taky) na draka a motory se mohly přidírat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vubec žádný bordel jsem nedělal.Jel jsem do servisu kvulite podložce na turbu,na tu je opravdu akce.Jenom tak mino jsem si postěžoval

že mi zase rachotí ten vyměněný řetěz.Technik to chtěl poslechnout,ale několikrát jsem nastartoval a zrovna nic. Domluvili jsme se na té

podložce a když jsem nastartoval že už pojedu tak to zarachotilo.Technik to slyšel a řekl že napíše hlášení výrobci.Druhý den volal že se

bude měnit celý motor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jestli to mělo souvislost s těmi olejovými kanálky (mám pocit, že jsem něco o nich zaslechl), ale co mi kamarád říkal, tak dochází poslední dobou dost často k zapékání ventilů a na nějaké opravy už rezignovali a mění celý motor. Je to problém TSi, ale hlavně 1,4 TSi. Nejsem si jist, jaké výkonové varianty, ale myslím, že nejvíce u Fabie RS...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, informace že nový motor bude bez záruky, ale s náhradní sadou rozvodů s návodem na výměnu je výborná. :D

Jen jsem nechtěl přímo psát, že je to apríl, na diskuzi na auto.cz se už lidé ptali, jestli bude stejná akce i na Slovensku. :D Ale chudáci dealeři, kterým mají zákazníci volat, alespoň, že zpráva vyšla v neděli a zítra už snad nebude. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...