Přejít na obsah

Sportovni vyfuk 1.4TSI RS


Doporučené příspěvky

Tak uz mame konecne sanci na instalaci kvalitniho sportovniho vyfuku! Britsky vyrobce sportovnich vyfuku Milltek sport konecne po dlouhe dobe ukoncil vyvoj sportovniho vyfuku pro Fabii II RS a zacal jej nabizet k prodeji.

V nabidce je varianta cat-back a dokonce i turbo-back (ten vyzaduje dalsi upravu ECU,jelikoz obsahuje sportovni propustnejsi kat). Vyfuk odstranuje predtlumic,jak se zda z obrazku. Potrubi ma prumer 70mm a koncovka ma 2x80mm. Vyhodou vyfuku Milltek je to,ze nemaji extra agresivni zvuk,po kterem by za chvili bolela hlava:)

Foto zde:

http://www.forcedracing.cz/vyfuk-milltek-skoda-fabia-ii-rs-14tsi-180hp-10/d-83948/

Tak co vy na to?:)

Editováno: , autor: forcedracing
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Který výfuk ULTER SPORT byste mi doporučili na upravenou Fabii 1.2 TSI? ;) Ten určený pro motorizaci 1,6 16V / 77 kW, nebo 1,9 TDI / 77 kW?

Nejraději bych sehnal originální koncový díl z Fabie RS, ale nikdo svůj výfuk nemění za sportovní, jak se tento model špatně prodával  :kol-32:  Mimochodem má RS také nějaké silnější silentbloky na výfuku? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

sytic: jaký typ výfuku si nakonec koupil? Mně na 1.2 TSI dosluhuje původní z výroby a budu potřebovat nahradit koncový díl výfuku. Taky přemýšlím o Ulter sport, líbí se mi, že neni moc hlučný a je slyšet jenom tak akorát, ale nevim který typ vybrat. A pokud si ho kupoval - jak je to s homologací? Jsem zamatenej z eshopů, protože někde píšou, že výfuk homologaci má, jinde zase píšou, že nemá. Byl bych radši, kdybych si dal na auto nějakej schválenej, abych pak neměl problémy na STK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...