Přejít na obsah

Riziko koupě auta s navigací


Jarda.R

Doporučené příspěvky

Chci si koupit O2, mám možnost koupit model s vestavěnou navigací. Co vím, navigace se bohužel kradou. Auto chci havarijě pojistit + proti krádeži. Má někdo zkušenost jak probíhá plnění od pojišťovny pokud my ukradnou navi? Dostanu na ni plnou částku dle ceníku škodovky? Pokud bych si pak koupil navigaci v bazaru a ne veškodě a zase mě ji ukradli, dostanu opět plnou částku nebo pouze tu kterou doložím jako cenu za zakoupenou? Cena je u auta lákavá, ale bojim se abych furt nekupoval navigace... Kradou se opravdu tak často?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě pracuju v Praze na SMíchově kde to je trochu divočina... Spíš mě zajímá jak to proplácí pojišťovna, když třeba zjistí že mě ji ukradli podruhý jestli od tý druhý chce videt fakturu. Pokud by nechtěla a platila vždycky novou byl bych v pohodě.. ale to by asi rychle přišli na buben :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Raz ma blaznila ženska s pojišťovny a pytal som sa na tieto veci ako sú kola,navi atd...Hovorila o príplatku za vybavu ktorú si sám naceníč cca extra výbava 100 000 tis. a dajú ti príplatok k havarijku...cca 2000-3000tis naviac samozrejme to kontrolujú pri zhotovení zmluvy a nafotia si celé auto...Ked sa stane šk. udalost zavoláš políciu+pojišťovnu a riešia to so servisom,kde to zaplatia...takto to funguje mi tvrdila ženská...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

naviac samozrejme to kontrolujú pri zhotovení zmluvy a nafotia si celé auto...

Tak fotodokumentace je standart kvůli pozdějším dohadům. U mě si opisovali i TYP přídavnejch světel včetně kopie faktury.

Ked sa stane šk. udalost zavoláš políciu+pojišťovnu a riešia to so servisom,kde to zaplatia...takto to funguje mi tvrdila ženská...

Jenomže ti odečtou amortizaci atak stejmě plnou cenu nedostaneš. A navíc se budou kroutit a vymlouvat.

Na firmě zme měli pojištěný auto-kvůli kurtám a nářadí, a když ho vykradli, tak se taky kroutili a 2/3 věcí nezaplatili. A na ten zbytek dali amortizaci.

Když lákaj, tak naslibujou věcí, ale když maj platit, tak se jim moc nechce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...