Přejít na obsah

Kolko prejdete na plnu nadrz?


vdacny

Doporučené příspěvky

Čest, Feldaři! :kol-28: Taky mám krátkou Feldu 1,3 MPi, r.v.97 a kupoval jsem ji s 125.000km na tachošu v roce 2008. Teď tam mám 185.000km a jelikož si zapisuji tankování, tak jsem si to ze zvědavosti ščotnul a natankoval jsem necelých 3.900 litrů benzínu naturálu 95. Jednoduchými počty mi vyšlo, že jezdím za nějakých 6,55 litrů/100km. Jezdím pravidelně do práce a zpět cca 30km a jednou ročně dálnici na dovču. Dvakrát ročně zapřáhnu těžký vozík a jelikož vážím 160 kg, tak jezdím stále s třetinovou zátěží! :kol-28: Samo, že v zimě vyskočí spotřeba na sedm, ale v létě klesne kolem šesti. Tak snad pro porovnání to příjde někomu vhod. Čus-bus, Felicius! :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jen tak pro zajímavost mám 1.6 tku kolik najedu na plnou nádrž sice ještě nevím (plná nikdy nebyla:)) ale ohledně spotřeby jsem na tom podobně jako 1.3 jky, a to se dá říct, že 1.6 jede o dost lépe a poskytuje výkon v širším spektru otáček.Myslím, že spotřeba je hodně stejná. :kol-47:

A ještě když je řeč o ujetí na plnou nádrž, chtělo by to pro srovnání několika aut stejnou trasu, tím myslím někdo jede více z kopce, větr v zádech nebo spíš proti větru tohle vše se podepisuje na spotřebě a pak styl jízdy, ale to není nic nového proto se to bude hodně lišit nepočítaje stavy motorů všech aut.

Editováno: , autor: Toom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Jednoduše kecají, stejně jako kolikrát "TDI mi jezdí za tři litry...". Jezdil jsem se spoustou aut a např. felda 1,9pick-up jezdil kolem 6ti, s vlekem 8., Felda 1,3/50 combík do šesti, FI 1,9D kolem 6,2, OII 1,9TDI v průměru 6,5., Audi A6 2,0TDI za 7. Teď mám tady tu bednu a ta v TSI jezdí kolem 6,7......

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Mám Feldu combi 1.3 MPi (50 kW) a ujedu na plnou běžně 500-570 km a to jsem těžká noha :) Nejvíce sem ujel 619 km ma plnou nádrž :) Beru vždy pokaždé plnou nádrž. Nejsem hazardér, abych si ničil palivový čerpadlo tím, že budu dlouho jezdit se svíticí kontrolkou nedostatku benzínu a nabírám rozumně včas :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...