Přejít na obsah

poklice 15" na Roomstra


petrjanik

  

28 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
  • o 6 měsíců později...

Tak jsme byli v pátek pro Roomstera (už byl přezutý na 15'' plecháčích bez poklic), byli jsme z něho nadšeni, ale minutu před tím, než jsme chtěli odjet manželka řekla, že by ty poklice asi chtěla, že to nové atuo jinak vypadá strašně :D takže jsme si tam hned nechali dát Satellite :) A jsem rád. Na starém atě mi to nikdy nevadilo, ale na novém to prostě vypadá dobře :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Osobně zastánce poklic nejsem, na autě je mám, protože tam už byly. Nicméně o vyhlášce, že by poklice měly být u osobáků a zakrývat tak šrouby, jsem neslyšel. Nicméně to platí pro nákladní vozidla a autobusy, které mají takové plechové poklice a musí jimi tak zakrývat šrouby, které by konkrétně u předních kol vyčnívaly. A co se týče neorigo poklic, to už vůbec ne.. Nejen že se s originálama nedají srovnat ( kvalita - origo jsou krásně pružné, nepraskají, dobře drží ), ale i design - to je ale otázka vkusu. Nicméně než kupovat poklice a čekat, až je nějaký moula šlohne, bych si raději koupil užitečnější doplňek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...