Přejít na obsah

Startování Fabia 1.4 TDi


Doporučené příspěvky

Dobrý den, chtěl bych se dotázat, mám Fabii 1.4 TDi a nechce mi startovat napoprvé. První otočení motor skoro chytne ale nakonec hned zhasne. Podruhý točí jen startér a na otáčkoměru je nula a třetí startování chvilku bez otáček a do cca 5 sekund motor naskočí. V čem je tedy problém??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V servisu mi řekli,že je vše v pořádku...při zlhavení mi teda svití kontrolka: závada na motoru,která zhasne až po nastartování,prý je to tím že je studený motor...už si s tím vážně nevím rady...poradíte mi nějaký tipy??nemám startovat bez spojky atd.?? Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Startovat se spojkou, ale to v tomto případě nebude to nejpodstatnější. Samozřejmě zapnu klíč, počkám něž zhasnou kontrolky(čerpadlo natlakuje zatím palivo a potom startuju) Je potřeba do toho zapíchnout VAG a změřit tlak paliva a potom synchnonizaci klika -vačka. Ještě snad kontrola akumulátoru a starteru jestli to má dostatečné otáčky. Žhavení už teď při techto teplotách není aktivní tam bych závadu nehledal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...