Přejít na obsah

Polske okénko


jozzi

Doporučené příspěvky

No podle toho kde tankuješ ;) doporučuju Orlen z vlastni skušenosti je to totiž naše benzina ,teda Orlen koupil benzinu ;) a co určitě doporučit nemužu tak je to Lotos a takove ty supermarketove benzinky jelikož Lotos je jejich hlavni dodavatel ,kvalita mizerna , a cena taky nic moc ;) jinak klasika všehny větši světove značky shell , bp a podobne

jinak Orlen ma v polsku největši sit benzinek ;) a zapomněl bych , je dodavatelem Bliskiej , tudiž kvalita stejně dobra jako na Orlenu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luďo , o tematu samozdřejmě vim ,ale toto temam je všeobecne ,nebudu branit klukum se zeptat tady ;) tady bych byl rad kdyby se ptali všeobecně na cokoli spojene s polskem ;) ale bojim se že to bude o benzinu a naftě :D

Morris_3nec : Pogadać można, niebronie , polski język jest jak mój własny ;)

Editováno: , autor: jozzi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo kámoš jezdi s cisternou, jezdil do Loukova a teď říkal že už v Loukově rok nebyl, že všichni jedou do Polska, Že tam tankují cisterny Shell a podobné.

Tak se tady můžeme přít které, pohonné hmoty jsou lepší, když je tankujeme všichni stejně. Ono to prý není v tom jejich benzínu a naftě, ale ty menší benzínky, kvůli velké konkurenci sem tam přikoupí bůh ví co, aby přežily. Tím jsou myšlené Polské male čerpačky.

Editováno: , autor: VAG BoBo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tim jsem se pravě setkal na jedne menši na vyhodě polska , natankoval ,a ujel snad jen 200m , vic vody jak benzinu ,naštěsti motoru se nic nestalo ,ale přes moji žalobu ,benzinka zkrahovala :D ono mit tedka soukromou benzinku se ani nevyplati , moc nizke ceny jsou pravě voditkem pro nizkou kvalitu , teda alespon v polsku ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

V Polsku na malych stanicech je nizka kvalita benzin. V Polsku nema problemu s shell. Ja tam tankoval a bylo dobre rovnez v zimu. Na shellu natankovalem moc litru benzin , ale v-power .

ted tankuju u lotosu a neni to spatna benzinka.

V Polsku benzin je 3 koruny levnejsi od vasich ( pb 95). Volim vasou benzine je lepsi :) . lepsi = draha :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

V Polsku tankuju jenom u Orlenu a veliká spokojenost, když jsem se ptal v polovině října, jestli je už zimní nafta, protože večer bylo kolem 0 C, tak mi řekli, že nafta už je zimní na -20 C.

Mám špatnou zkušenost v Polsku na Shellce u Náchoda, kde jsem natankoval 1.12. 2010 a auto po 15km nejelo, v naftě byla voda, která zamrzla, tak se mi to trošku prodražilo s odtahovkou atd .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja ted' tankuju na lotose 98 dynamic a plna spokojenost . Nekdy tankuju u shell (v-power racing) a zadny problem :) . V polsku byl seznam spatnych cerpacek, a majitele dostavali pokutu za spatne palivo .

Jsou cerpacky na kterych je spatna benzina ale jsou cerpacky na kterych je dobra benzina. Mluvm jen o benzine , a nafta to jiny tema. :)

Polsky Orlen = Ceska Benzina - ve 100% :D

Editováno: , autor: TOMUS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...