Přejít na obsah

Co vše jde vylepšit, zapnout/vypnout přes diagnostiku?


Boumik

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj, riesim LED osvetlenie znacky, forum som presiel cele nic konkretne som nenasiel, len na vw fore som narazil na nieco taketo, skusal to niekto z vas? Nerad by som nieco dodrbkal. Moja BCM je PQ35 H+ 0200358.

 

Citovat


In all cases, the byte to code is byte 18 of the Central Electrics module. Access it in VCDS via 09-Cent Electrics -> Coding 07 -> Long Coding Helper -> Byte 18.

Build date: 2009, prior to week 22
Central Electrics Revision*: 03xx
Headlights: Halogen or Bi-Xenon
- Coding (hex): 4
- Coding (binary): 00000100
 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj,prosím tě byl by problém kdybys mi poslal postup dlouhého kodování na ty tři body níže.Nebo nějaký odkaz kde bych tyto postupy našel.Byl bych rád za všechny možné postupy kodování.Moc děkuji.

 

 

4. coming/leaving home svetla prehodene z xenonov na hmlovky

 

11.nudzove brzdenie - mal som nastavene vraj cez brzdove svetla, tak som pridal aj blikanie smerovkami

 

13. asistent rozjazdu do kopca - dal som to na late a citelne to predlzilo podrzanie auta na kopci a pusti to az pri vyssich otackach

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 31. 3. 2018 na 10:04, Martttin napsal:

Nestalo sa tu niekomu nieco podobn jak mne, ze ked nastavim CH/LH na hmlovky, tak to po nejakom case prestane fungovat a musim to znovu nakodovat?

Mne to fungovalo celkom spolahlivo. Ale stala sa mi ina vec, na ktoru by som rad upozornil. Nastavil som si denne svietenie do hmloviek a po cca. mesiaci som si vsimol, ze ich mam plne vody z ostrekovaca. Vyberiem hmlovky a z neustaleho svietenia sa mi uvarili a praskli obe paraboly. Takze som to hned supol spat a hmlovky som musel vymenit. :( Takze denne svietenie do hmloviek je asi nespravna volba. Nemyslim to denne svietenie, ktore je v hmlovkach od vyroby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, potřebuji poradit s kódováním. Mám Superba 2009 a nastavil jsem denní svícení přes mlhovky s nižší intenzitou, protože nemám ty kombinované a chci šetřit xenony. Problém je ten, že nevím, jak vypnout obrysovky, tak aby svítily pouze a jen mlhovky jako DRL.

 

Mé aktuální kódování je 4E990AB8F80508C04008008111008BAC03791BAE63208D60234040000000 a BCM jednotka je  PQ35 H+ 103 0541, 1K0 937 087 E. Mnohokrát děkuji za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Metodou divokého kódování a velkou dávkou štěstí. Tj. existují softwarové verze BCM, které při zadání postupně za sebou různých hodnost do bytu 18, tohle nastaví(bavím se o vozech bez denních světel v mlhovkách), ale většinou zadní světla nemají správnou svítivost nebo nesvítí jedna mlhovka....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahojte, som tu nový, resp. nedávno som kúpil Superb 2 po Facelifte r. v. 2014 a potreboval by som dobrú dušu, ktorá by mi ponastavovala cez diagnostiku nejaké veci. Našiel som si čo všetko je možné upraviť na Superbe 2, ale zaujímalo by ma čo je možné upraviť na SB2 po Facelifte. Niečo mi už nastavil kamoš, ale má Passata (tak ako aj do začiatku roka ja) a tak niektoré veci nenastavil. Chcel by som sa opýtať či by sa našiel niekto z PO pripadne KE resp. okolia kto by sa na to podujal. Ak áno napíšte mi prosím SZ. Ďakujem. Peter G 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...