Přejít na obsah

Co vše jde vylepšit, zapnout/vypnout přes diagnostiku?


Boumik

Doporučené příspěvky

Mám dva dotazy:

1) dá se nějak zvýšit svítivost předních LED při parkovačkách - SII-FL ?  Na tuningový sraz, při zapnutí parkovaček se denní LED "ztlumí"

2) dá se nastavit aby se po zapnutí Columbusu (nebo startu auta) zobrazovala vždy MAPA? 

 

díky 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj vsem, muzu poprosit o radu? Prizpusoboval jsem si asi 14 dni zpet zadni otvirani kufru, tim, ze jsem vypnul zvukovy ton pri otevreni a zavreni dalkou. Ted jsem to chtel dat zpet. Ale nedarise mi to. Dam bezpecnostni pristup. Z neaktivni polozky dam na aktivni, jednotka prijme pozadavek. Vidim aktivni, vejedu z nastaveni, najedu zpet na prizpusobeni, a furt je to neaktivni. Muzu poprosit co delam spatne? Mam origo hex can a vcds, a mam i klon hex V2 a k tomu dane vcds, a na obou je to stejne. Diky Honza.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
před 26 minutami, Jochanan napsal:

Roman Polák: Nevim, jake mas auto. Ja mam superba combi rok 2010 a otvirani kufru dalkou a tlacitkem vedle paky razeni jsem delal podle tohodle navodu.

https://www.stemei.de/pages/coding/skoda-superb-3t.php

idem podla toho navodu

  1. Vyberte STG 6D (dvere batožinového priestoru)
  2. Autorizácia prístupu STG -> funkcia 16
  3. Zadajte kód: 12345
     
  4. Prispôsobenie STG -> funkcia 10
  5.  
  6.  
  7.  
  8. ale nemam tam ponuku ako pises ale ako mam na foto...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zkoušel jsem si nastavit počet blinkutí blinkru při klepnutí do páčky. V 09-central el. v Adaptacích jsem přenastavil hodnotu ze 3 na 5, ALE nic se nezměnilo. VCDS (18.2) mi v tom nastavovací m dialogu píše, že se to nemusí projevit a že se ještě někde něco musí udělat. Ale z toho dialogu jsem nepochopil co a kde.

 

Poradí mi, prosím, někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, nevěděl by někdo zda a jak jde nastavit intenzita světel při denním svícení potkávacími? Je to bi-xenon 2010 před FL bez denního svícení v mlhovkách, tj. svítí stále xenony. Doufal bych, že by mohly vydržet reflektory déle živé, když nebudou výbojky ve dne tolik topit.

 

Našel jsem ve VCDS nastavení napětí pro potkávací světla, ale zatím nijak neexperimentoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravím, 

mam Superb 2 sedan 2011, mám dotaz lze na zadnich světlech nakodovat aby svítilo zároveň s mlhovkama? Viděl jsem to na Superbu v sedanu a moc se mi to líbilo vypadá to lépe, mlhovky nesvitili na 100% proste svítily stejně jako zadní světla. Lze to nějak dodělat? Případně dokázal by někdo popsat jak? Dále bych se chtěl zeptat co vše se dá dodělat do PP, nemám maxidot nejspíš nemám multifunkční volant, ale docela bych uvítal teplotu oleje. Dekuju za odpovědě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 hodinami, Kubikulak napsal:

nejspíš nemám multifunkční volant

Upřímně, Ty se radši do ničeho nepouštěj. Najdi si někoho kdo tomu hoví. Btw budeš jezdit v jiném autě za svým abys viděl jak To tvoje hezky svítí? Ostatním se to totiž líbit nemusí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to měl nejspíše předělané nějakým jiným způsobem, byl to čisté dotaz, jak říkám sice to svítilo v místě kde jsou mlhovky, ale stejnou intenzitou jako klasické světla. Každopádně děkuji za vysvětlení. Ta druha věc je ze mám klasicky pp nemám mfd, to ze nemám multifunkční volant lze do pp dokodovat nějaké další věci než jen co je v základu? Jak říkám ocenil bych teplotu oleje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 Kubikulak:

 

podla mna ste ya len yle vzjadrili, nechcete svietit yadnzmi hmlovkami, chcete dokodovat denne svietenie aj v yadu, to jest abz svietili yadne svetla tak ako svietia yadne svetla ked su yapnute stretavacie svetla ...

 

ja som si toto daval dokodovat, a to prave z dovodu, ze denne svietenie nie je spojene so svietenim v zadu a podla mna je to hlupost ... plati ze vidiet a byt videny, takze ak byt za dna videni v predu, tak potom preco nie zozadu? ... ved prave ak vidim ze niekto ma nevidim a je den, dostatok svetla a ja svietim dennym svietenim a to iba v predu, tak predsa mam sancu sa mu vyhnut, lebo ho vidim a stocim volant, pribrzdim a pod, ALE ta ista situacia ked ma on nevidi a prichadza zo zadu, tak o nom neviem ze ma nevidi, preto denne svietenie ma vacsi zmysel ak svieti nielen v predu ale aj v zadu ...

 

to co pisete nie je ze mu svietia predne hmolvky ale denne svietenie, totiz nedaju sa zapnut hmlovky v predu bez stretavacich svetiel ... (teda pokial si to dotycny neupravil, ale nedavalo by to zmysel)

 

odpoved: ano da sa to dokodovat, dokonca sa daju dat zapinat aj len jednotlive sekcie zadnych svetiel (neviem presne kolko ich je asi 4 alebo 5)

 

neviem co mate za vybavu, ale vzdy sa da nieco (v zavislosti od vybavy) dokodovat, terba sa na fore obratit na sikovneho chlapika a podla VIN cisla sa da zistit vybava a z toho jasne zistit co ide dozapajat a co nie, zalezi aj od inych veci

 

snad som pomohol

 

PS: to je jedina vec co mam dokodovane a to okamzite po skonceni zaruky som si to dal spravit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...