Přejít na obsah

Ochrana palivové nádrže proti provrtání


uvirat

Doporučené příspěvky

V pátek jsem koupil novou FII Combi a v úterý už měla provrtanou nádrž, v servisu mi řekli, že je to normál, že jim za den i 5 aut dovezou. Neví někdo jak se dá tomu zabránit? Nějaký zkušenosti, popř. kontakt na firmu co se tím zabívá (přivařit 6-ku plech zespod)? Nikde jsem nic nenašel. Předem dík za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to bud rád že jsi ji u baráku našel.. taky už mohla být v pšonsku někde na vrakáču rozřezaná na kusy.. já inestoval do garáže s dvěma zámky a pojistky.. nic jiného se navíc asi udělat nedá.... vesměs to kradou mladí aby měli benzín do motorek... můžeš ještě zkusit oddělat typový štítek motoru, jestli ho máš nalepení pod nápisem fabia, to by je taky mohlo odradit, pochybuju, že ve tmě budou řešit jestli je to nafta, nebo benzín...spíš pujdou na jistotu na jiný auto...

Editováno: , autor: JirkaBrno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, já jezdím s naklaďakem, jednou stojím na kraji u hospy, dívám se z okna jak mi dva čmoudi kradou plastový kanystr z poza kabiny, v domnění že tam bude nafta, to jsem zrovna kolegovi pašoval z jedné firmy nějakou 100% kyselinu. Hned jak to čmajzli tak to za rohem nalili do una a pryč. Po 200 m na jedné velké křižovatce, se uno začalo rozpouštět a následně uhořelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...