Přejít na obsah

Coming/leaving home system


Petrkiller

Doporučené příspěvky

Ahoj prosímvás poraďte, pomocte mladému nadšencido škodovek a různých blbůstek do auta .. prosímváš rád bych měl na autě po tom co jsem si namontoval mlhovky taky coming/leaving home system po vzoru uživatele pjerdole.

citace jeho zapojení: "No je to puvodne zpozdovac osvetleni do auta. zapojene to mam na impuls z centralu. a sviti to jak jsem chtel zhruba 15-20s. Jsou to tedy 2ks tohoto zarizeni aby se to nehadalo."

Rád bych to taky tak měl zapojené jenže mám alarm, centrál dalkový a nějak se bojím do toho rypnout .. ale rád bych to měl zapojené na mlhovky aby se rozsvítily při odemknutí i zamknutí a těch 15s by mě stačilo. Nemohl by mě někdo pomoci? Samozřejme zadarmo to nechci.

Jsem z Frýdku-Místku. Dojel bych tak do 100km ..

Edit: coming home sensor jsem našel ale raději bych coming/leaving home systém přes ten zpožďovač (našel jsem jej za 200 kč je to dobrá cena?)

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

leaving home, to jde docela jednoduše, to by se dalo připnout na vnitřní osvětlení, comming home se musí udělat nějakým zpožďovačem na jiném zdroji proudu, protože se vnitřní světlo po zamknutí zhasne.

Mám garáž tak to nepotřebuju, a navíc mi svítí boarding spots...

hi hi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zdravím,

 

chystám se na Fabii dodělat funkci comming-leaving home, ale stále se zarážím na jednom problému. Nejsnažší verzi vidím v kombinaci tranzistorů a relátek, popřípadě dále využití nějakého mikrořadiče. Ale problémem je to, že jsem stále nenašel nějaký signál, který mi bude spínat podle uzamčeného, či odemčeného auta. Dále bych vzal signál ze svorky myslím 30a či která spíná rádio a nakonec doplnil signálem z vnitřního osvětlení. Nevíte někdo o nějakém šikovném signálu informace o stavu zamykání vozidla? Díky za odpověď:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...