humvee4 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Ahojte, némá někdo zkušenost se samovolným zapínáním zadního stěrače? Páčka zadního stěrače v poloze off, automatické stírání taky off, ale zadní stěrač se i tak sám zapíná a chová se zmateně díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
humvee4 Posted May 17, 2012 Author Share Posted May 17, 2012 nikdo nic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cony Posted September 4, 2012 Share Posted September 4, 2012 Ahoj, to mi dělalo taky při otvírání a zavírání 5 dveří. Bylo to porušenou kabeláží v místech přechodu mezi kastlou auta a 5 dveřmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashwin Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Mám O2, 1.6 Tdi a obdobný problém....nicméně je to tak zřídka, že to neřeším. Občas se zcela nečekaně splaší a jednou se otočí, ve škodovce konstatovali 0 závad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORBITH Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Ahojte, némá někdo zkušenost se samovolným zapínáním zadního stěrače? Páčka zadního stěrače v poloze off, automatické stírání taky off, ale zadní stěrač se i tak sám zapíná a chová se zmateně díky za radu Ahoj, mám stejný problém u Fabie1. Jak jsi to vyřešil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Austin Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 buď je to kabelem, nebo při zařazení zpátečky, dostává to impuls který nemá, může to být třeba vychozená páčka,.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORBITH Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 (edited) Jak se to dá opravit pokud to dělá ta zpátečka? Páčku pod volantem jsem zkoušel. Edited March 18, 2013 by ORBITH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katres Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Pokud mas zapnute predni sterace (jakykoliv cykl), tak pri zarazeni zpatecky se automaticky jednou setre zadni sklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORBITH Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Ano, tato funkce mi funguje bez problémů. Prohlédl jsem kabeláž a nic jsem nenašel tak mě ještě napadá dobehovy kontakt uvnitř stěrače, lze to nějak proměřit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
humvee4 Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 SAMÁ VODA - problém vyřešen. Jednalo se o vadný ovladač (páku pod volantem) stěračů, resp. se na kontaktech vytvořila jehla z kovového otěru měděných kontaktů. Páčku jsem vyndal, tišťák je na 3 šroubech, vyčistil sprejem na kontakty a luxus...běhá jako nový. Jen je potřeba dát pozor na snímače, čidla...pod volantem. Pokud se dodrží správný postup, je to pohoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Austin Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 ty jo a kolik máš najeto ? to musí 300tkm přece vydržet..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokta7 Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 mě to na vw polu odešlo po 160 tisících 14 let.... taky jsem to poprvé jenom vyčistil a vydrželo to asi 2 měsíce.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
humvee4 Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 ty jo a kolik máš najeto ? to musí 300tkm přece vydržet..... no mám cca 190tis. bylo vidět, že se na těch kontaktech vytvořila jehla, ale když se to rozebere a pořádně vyčistí, tak je kravina, aby to vydrželo 2 měsíce jak píše kokta7. Soudím z podobné zkušenosti ze superba...tam to byla zase páka blikačů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexK8 Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Prosím o radu, nejde mi nijak vypnout zadní stěrač u kombíka, poraďte co s tím, jak to opravit, díky jsem úplnej laik, tak prosím po lopatě. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Pokud jsi lajk, tak asi servis? Ja bych zacal diagnostikou. Muze tam byt zapsana nejaka chyba. Pripadne bych pres ni zjistil stav packy steracu (abych vyloucil jeji zavadu). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Pokud ti sám stírá i při otevřeném kufru je vadný motorek stěrače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucasCZE Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Dobra rada, to me nenapadlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts