Jump to content

zadní stěrač - stírá sám

humvee4

Recommended Posts

Ahojte,

némá někdo zkušenost se samovolným zapínáním zadního stěrače? Páčka zadního stěrače v poloze off, automatické stírání taky off, ale zadní stěrač se i tak sám zapíná a chová se zmateně :)

díky za radu

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Ahojte,

némá někdo zkušenost se samovolným zapínáním zadního stěrače? Páčka zadního stěrače v poloze off, automatické stírání taky off, ale zadní stěrač se i tak sám zapíná a chová se zmateně :)

díky za radu

Ahoj, mám stejný problém u Fabie1. Jak jsi to vyřešil?

• 2 weeks later...

SAMÁ VODA - problém vyřešen.

Jednalo se o vadný ovladač (páku pod volantem) stěračů, resp. se na kontaktech vytvořila jehla z kovového otěru měděných kontaktů. Páčku jsem vyndal, tišťák je na 3 šroubech, vyčistil sprejem na kontakty a luxus...běhá jako nový. Jen je potřeba dát pozor na snímače, čidla...pod volantem. Pokud se dodrží správný postup, je to pohoda.

ty jo a kolik máš najeto ? to musí 300tkm přece vydržet.....

no mám cca 190tis. bylo vidět, že se na těch kontaktech vytvořila jehla, ale když se to rozebere a pořádně vyčistí, tak je kravina, aby to vydrželo 2 měsíce jak píše kokta7. Soudím z podobné zkušenosti ze superba...tam to byla zase páka blikačů.

• 3 years later...