misa.jazz Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 (editace) Ahoj, jen bych se chtěl podělit a přidat se svým do mlýna. Mezi 14.-16.5.2012 byla v Mostě v ulici Brněnská (bl. 411) odcizena Stříbrná Octavia I Kombi 2001. Na místě jsem našel jenom hromádku skla. Dodatečně byly montovány černé parkovací senzory (4x), na 5. dveřích samolepka s nápisem "jazz" vlevo, vpravo samolepka holka a pes ("Terezka a Maxik") spolu s malou oranžovou psí tlapkou + na skle "Z" začátečník (vlevo). Tažný, levý přední zámek jde ztuha. Hagusy - levý vpředu chybí kryt šroubů. Byl urvaný zadní stěrač. Vpředu vpravo je ohnutý blatník po parkování u vysokého obrubníku, s tím spojené vlevo úplně nesedí ten přední nárazník. Pavouček na zadním světle (levé). Nové dorazy zadních tlumičů (béžové). SPZ 5U7 2244 (TMBHG21U338672975). Předem dík, kdyby někdo něco... :-) Editováno: 18. Květen 2012, autor: misa.jazz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 to je mi líto,bylo to nějak zabezpečené?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 30. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Bohužel... ale objevil se svědek (s přístupem, proč bych pomáhal, když na mě taky každej kašle) - stalo se to ráno, tmavě zelená dodávka, dva týpci, jeden měl pracovní oděv s nápisem technické služby. Slyšel je bavit se o tom, že asi bude nutný rozbít sklo...takže pak asi odtah...? Pani řikala, že jim taky ukradli auto, že to prej vozí někam do Dubí, nebo Zlatníků. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 měl jsi tam nějaký zabezpečení..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 23. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 BOhužel...ale nově jsem zjistil, že auto bylo po krádeži spatřeno v Teplicích. Je to sice už nějaký ten pátek pryč, ale přesto...pokud se tam někdo pohybujete, můžete se juknout kolem? Pravděpodobně už je asi pryč, protože prý podle známého se to vozí do cizích mět, kde to nechaj chvíli stát, zda to nemá nějaký vyhledávací zařízení a pak to odvezou, ale kdo ví... :-) Předem všem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 24. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Poslední informace: Auto stálo v Teplicích naproti poště v alejní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 U pošty musí být kamerový systém města. Ale z vlastní zkušenosti policie nic dělat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikoun Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 (editace) Nechceš ode mě voucher na Sherloga, aby se to neopakovalo? http://forum.skodaho...r-na-sherlog-r/ Editováno: 1. Září 2012, autor: Jikoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.